5 bărbați povestesc despre relațiile cu femei mai în vârstă

Diferența de vârstă în cuplu este un subiect foarte discutat și deseori judecat. În general, oamenilor le place să bârfească despre cuplurile formate din un bărbat mai tânăr și o femeie mai în vârstă, numită de americani „cougar”.

Iată câteva povești reale ale unor bărbați care au avut astfel de relații.

„Am avut o relație cu o femeie de 50 de ani, când eu aveam 25. Ea avusese o căsnicie groaznică, în care fusese abuzată și avea 3 copii, dintre care 2 erau mai în vârstă decât mine. Deși aveam o viață bună, nu eram fericit. Vârsta nu e doar un număr. Până la urmă observi diferențe mari. Mă săturasem de cei care glumeau spunând că e mama mea, nu mă simțeam confortabil când copiii ei ne vizitau. Din punct de vedere sexual, totul era grozav la început, dar lucrurile s-au schimba rapid când a trecut prin menopauză. Ea nu mai era deloc interesată de sex, iar eu aveam atunci 30 de ani și un libido ridicat. Am început să dormim separat pentru că o durea spatele. Apoi aveam din ce în ce mai multă grijă de ea. Până la urmă am realizat că, dacă nu voi ieși din relație, voi fi nefericit toată viața. Ne-am despărțit după 13 ani de relație și a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut. Ea a fost devastată. Vârsta contează foarte mult.”

„Partenera mea e cu 9 ani mai în vârstă decât mine. Cea mai mare diferență este în carieră: eu câștig doar 1/5 din salariul ei și nu am succesî n carieră. Cea am observat rapid a fost că știe ce își dorește în pat, deci sexul este incredibil. Partea proastă e că, ea fiind mai în vârstă, știe ce își dorește de la viață și se așteaptă să fiu mereu la nivelul ei. Poate fi foarte frustrant.”

„Soția mea e cu 10 ani mai mare decât mine și suntem căsătoriți de 14 ani. În mod ironic, ea e cea naivă, iar eu am mai multă experiență de viață, deci există un echilibru. Avem o căsnicie minunată.”

„Am 21, iar ea are cu 25 de ani mai mult. Avem o relație de când eu aveam 18 ani. Îmi doresc să o cer în căsătorie curând. E minunat, nu ne certăm niciodată, nu există gelozie, e matură din punct de vedere emoțional, nu apar drame. Prietenii noștri nu au nicio problemă cu relația noastră și nu ne judecă, dar părinții mei nu au fost prea încântați. Dar familia ei e grozavă. Din punct de vedere sexual nu avem probleme. La început făceam sex cam de 10 ori pe săptămână, acum o facem de 3-4 ori pe săptămână.”

„Am avut o relație cu o femeie cu 12 ani mai mare decât mine. Eu aveam 26 de ani, iar ea 38 atunci când ne-am cunoscut. A fost o relație minunată. Totuși, nu ar fi funcționat pe termen lung. Când ea ar fi avut 48 de ani, eu aș fi avut 36 și aș fi încercat să o motivez să se poarte la fel ca mine. Dacă diferența de vâstă ar fi fost mai mică, ne-am fi înțeles mai bine. La 29 de ani am început o relație cu o femeie de 35 și ne maturizăm mai bine împreună, diferența dintre noi fiind mai mică.”

Tu ai avut vreodată o relație cu un bărbat mai tânăr decât tine? Cum ți s-a părut?

 

Citește și: Ce trebuie să știi înainte să începi o relație cu un tip mai în vârstă

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.