5 alimente pe care sa le eviti inainte de sex

Ştii că există anumite alimente afrodisiace care ajută la creşterea apetitului sexual, dar există şi unele care nu sunt recomandate dacă ştii că ai înaintea ta o noapte plină de pasiune alături de iubitul tau. COSMO te învaţă care sunt acestea.

Fasolea

Din motive uşor de intuit, fasolea este unul dintre alimentele deloc recomandate înainte de sex. Aceasta are un efect de balonare pe care sigur nu ţi-l doreşti. Sigur, gazele sunt normale şi naturale, dar sunt atât de stânjenitoare în momentele intime!
 

Îndulcitorii artificiali

Te înţelegem, prefer îndulcitorii artificiali pentru că au zero calorii, însă evită să consumi înainte de sex. Din cauza anumitor ingrediente greu de digerat, poate apărea, şi de această dată, balonarea.
 

Broccoli

Pentru a digera această legumă, corpul trebuie să folosească bacterii care eliberează metan. Cred că am stabilit deja că nu ai nevoie de mirosuri neplăcute în pat, nu?
 

Carnea roşie

Dacă mergi la o cină romantică alături de iubitul tău, evită să comandaţi carne roşie. Aceasta suprasolicită corpul şi apare senzaţia de somn care duce la lipsa chefului de sex.
 

Hod dog

Hot dogii conţin grăsimi saturate care îngreunează circulatia sanguină, iar acest lucru nu ajută deloc erecţia masculină, nici buna irigare a vaginului.
 

Brânza tofu

Acest aliment influenţează direct nivelul de estrogen şi nu este în niciun caz recomandat înainte de sex.
 

Cartofii prăjiţi

Aceştia influenţează negativ nivelul testosteronului şi îngreunează circulaţia sângelui. De asemenea, au un efect de balonare despre care am amintit şi la alte alimente.
 

Băuturile energizante

Dacă eşti obosită, dar vrei totuşi să faci sex, evită băuturile energizante pentru că nu vor avea efectul pe care ţi-l doreşti. Pe moment îţi va creşte nivelul de energie, însă apoi acesta va scădea brusc şi nu vei mai avea chef să continui. 
 

Cerealele cu ovăz

Deşi are multe beneficii, nu este recomandat să consumi o cantitate mare de cereale cu ovăz înainte de sex, pentru că omoară libidoul. În plus, produce şi balonare.
 

Conservele

Este recomandat să eviţi orice mâncare de la conservă. Din cauza nivelului ridicat de sare, circulaţia arterială este îngreunată, iar erecţia este mai greu de menţinut.
 
Tu ştiai că nu trebuie să consumi aceste alimente înainte să faci sex?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.