Prieteni cu beneficii: 6 reguli pentru o relatie reusita

O relație de tipul „prieteni cu beneficii” are multe avantaje, dar trebuie să ții cont de câteva lucruri.

Din ce în ce mai multe persoane preferă să aibă un prieten cu beneficii decât un iubit în adevăratul sens al cuvântului. Avantajul principal al unui prieten cu beneficii este că te poți distra fără să simți presiunea unei relații. Totuși, pentru a te bucura de cea mai bună experiență, trebuie să urmezi câteva „reguli”.Cu cine NU ar trebui sa discuti despre viata sexuala

Prieteni cu beneficii: 6 reguli pentru o relatie reusita

  1. Fii sinceră în legătură cu ce îți dorești de la relație. Prietenie, prietenia cu beneficii și o relație serioasă sunt lucruri diferite. Nu spera niciodată că poți transforma prietenia cu beneficii într-o relație, pentru că cel mai probabil vei ajunge să suferi.
  2. Scapă de gelozie. O prietenie cu beneficii nu este o relație exclusivă, deci gelozia nu-și are locul aici. Dacă nu reușești să scapi de acest sentiment, este posibil să te îndrăgostești de tipul respectiv, deci poate ar trebui să aveți o discuție pe tema aceasta.
  3. Relația nu trebuie făcută publică. Nu posta poze cu voi împreună pe Facebook, nu discuta cu prea multe persoane despre voi.
  4. Nu te mulțumi cu această relație, caută una serioasă. Dacă rămâi prea mult timp într-o relație de prietenie cu beneficii, cel mai probabil vei ajunge să ai sentimente pentru acest tip.
  5. Nu transforma prietenul cu beneficii în cel mai bun prieten. Deși e recomandat să te înțelegi bine cu tipul, nu e tocmai ok să deveniți cei mai buni prieteni.
  6. Prietenul cu beneficii nu trebuie să aibă o relație! Înțelegem că ai nevoi sexuale, dar poți găsi pe altcineva.

Motive pentru care barbatii nu vor sex

Ține cont de aceste reguli, iar relația ta de prietenie cu beneficii va avea doar de câștigat!

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.