4 semne că partenerul nu e satisfăcut în pat

Sexul este important într-o relație, deci e de preferat ca partenerul tău să fie satisfăcut în pat. Iată 4 semne care îți arată că nu este.

La început, iubitul tău avea un libido ridicat și părea aproape mereu dornic de o partidă de sex… sau mai multe. De ceva timp, însă, situația s-a schimbat și ai început să te întrebi dacă, poate, el nu este satisfăcut în pat.

Iată 4 semne că partenerul nu e satisfăcut:

Nu mai inițiază actul sexual

Dacă n-ai trage tu de el să faceți sex, nici că ați face vreodată. Iar când o faceți, parcă nu își mai dă interesul ca înainte.

Citește și: 9 semne că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual

Nu mai are chef de o a doua partidă

Chiar dacă din punct de vedere fizic ar mai putea face sex încă o dată, pur și simplu nu are chef. Ba e obosit, ba i-a ajuns, ba este stresat de la muncă… De fiecare dată găsește o scuză.

Sugerează mereu poziții noi sau jucării sexuale

Este normal să vrei să aduci ceva nou în pat, însă nici chiar de fiecare dată. Dacă insistă mereu să încercați ceva nou pentru a vă condimenta viața sexuală, cel mai probabil nu este prea mulțumit de aceasta, dar nu vrea să te jignească spunându-ți în față.

Pare nemulțumit după sex

În loc să se uite în gol cu un rânjet pe buze sau să te ia în brațe după ce terminați, este vizibil nemulțumit și se uită la un serial sau se joacă un joc video. Sau, mai rău, este irascibil și caută motive de ceartă. Acestea sunt semne clare că nu este satisfăcut în pat.

Citește și: Care-i treaba cu punctul G la bărbați?

Cum rezolvi problema?

Comunicarea este foarte importantă într-o relație și ar trebui să discutați deschis despre sex. Află ce anume își dorește sau ce îl deranjează, pentru a putea ajunge în situația în care amândoi sunteți satisfăcuți.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.