4 semne că îți va da papucii curând

Începi să crezi că iubitul tău se pregăsește să îți dea papucii? Iată 4 semne care îți arată că se gândește să facă asta în curând.

Indiferent de cât timp durează relația, nicio despărțire nu e ușoară – nu știi cum va reacționa partenerul, poate nici nu ești 100% sigur că vrei să faci asta… Astfel, deseori, înainte de a ne despărți de cineva, ne schimbăm puțin comportamentul, fie că o facem intenționat sau nici măcar nu ne dăm seama.Iată cum îți poți da seama că iubitul tău are de gând să îți dea papucii curând:

Simți că te evită

Dacă înainte vorbeați aproape non stop în timpul zilei, în ultimul timp nu prea te mai bagă în seamă sau o face doar când are ceva anume de spus. Sigur, de-a lungul oricărei relații telefoanele și mesajele devin mai rare, însă îți poți da seama destul de repede dacă o persoană începe să te evite.

Cele mai comune 3 motive de despartire

Nu mai face planuri de viitor cu tine

În urmă cu câteva luni, plănuiați să mergeți în vacanțe împreună, să căutați un apartament, să vă luați un câine sau mobilă nouă, dar acum parcă nici până la magazin nu ar mai vrea să meargă cu tine. Atunci când partenerul începe să se gândească la un viitor fără tine, e clar că ceva s-a schimbat.

Vă certați des din cauza lui

Certurile sunt normale în cuplu, dar atunci când unul dintre parteneri este mereu irascibil sau caută motive de ceartă aproape zilnic, cel mai probabil ar vrea ca relația să se termine.

Faceți sex foarte rar

De multe ori se întâmplă ca nopțile pasionale să aibă loc ceva mai rar decât la începutul relației, însă atunci când nu faceți sex decât o dată la câteva săptămâni, deși înainte făceați odată la 2 zile… ceva nu e în regulă. De asemenea, dacă ți se pare că partenerul face sex doar din obligație și nu se mai implică atât de mult, cu siguranță a apărut o problemă.

Cele mai ciudate povesti de despartire

Bineînțeles, aceste semne nu înseamnă neapărat că iubitul vrea să îți dea papucii, mai ales dacă doar unul dintre ele se implică. Luate împreună, totuși, ele pot indica că relația se îndreaptă spre final.

Îți recomandăm să discuți deschis cu iubitul pentru a afla exact care sunt motivele pentru care comportamentul său s-a schimbat. Ține minte, chiar dacă vrea să vă despărțiți, e mai bine să faceți acest pas decât să ții alături o persoană care nu te mai dorește!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.