4 pozitii sexuale pe care sa le incerci in apa

By  | 

Dus senzual

Dus senzual si… cu economie, pentru ca veti fi doi in aceasta provocare.

Trebuie sa stati fata in fata. Ia-ti iubitul in brate si inconjoara-i talia cu piciorul stang. El te va tine cu mana dreapta de coapsa, pentru sprijin, in timp ce te penetreaza. Cu cealalta mana, e liber sa te mangaie sau sa isi plimbe degetele prin parul tau. Se va lasa cu abur!

Piciorul sus!

Umple cada cu putina apa, apoi da drumul la dus (la presiune mica). Aseaza-te in cada, intr-o parte, sprijinindu-te pe antebrat.

Ridica piciorul stang si pune-ti iubitul sa-l „incalece pe celalalt”. Odata ce te-a penetrat, sprijina piciorul ridicat pe umarul lui (el iti va folosi piciorul drept „parghie” pentru balans).

Tare umed

Sub dus, stai cu spatele la partenerul tau si inclina-te putin (tinand spatele drept si mainile pe coapse). Partenerul tau te va tine cu mainile de talie in timp ce te penetreaza si poate intensifica miscarea, tragandu-te usor inainte si inapoi.

Scara catre placere

Pentru cei mai norocosi dintre voi care se pot bucura de o piscina privata, treptele din ea pot fi cu adevarat o provocare.

Tu trebuie sa te asezi pe una dintre treptele piscinei, cu picioarele desfacute. Iubitul tau va sta intre picioarele tale si se va sprijini cu palmele pe treapta, in timp ce te penetreaza. Nebunie sub apa!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *