4 motive de cearta pe care sa le eviti in cuplu

Banii

Sigur că niciodată nu te ajungi cu banii, iar când eşti într-o relaţie în care veniturile sunt la comun este greu să te abţii de la a comenta deciziile de achiziţie ale partenerului. Dar decât să lăsaţi acest subiect veşnic problematic să vă pună beţe în roate, mai bine învăţaţi să îl folosiţi în avantajul vostru.

 

 

Cel mai simplu şi sigur este să vă calculaţi bugetul lunar în avans şi să ştiţi care sunt cele mai importante cheltuieli pentru a nu mai depăşi limita. Iar dacă pur şi simplu nu te poţi abţine de la shopping, mai bine dă-i lui cardul în custodie! 

Lucruri care nu pot fi schimbate

Dacă sunt anumite aspecte ale personalităţii lui pe care nu le înţelegi, asta nu înseamnă că ai dreptul să îi ceri să se schimbe. Până la urmă tu te-ai îndrăgostit de el aşa cum este acum, de ce te-ar deranja acum că are principii puternice în ceea ce priveşte distracţia şi că nu apreciază nopţile pierdute prin club.

 

 

Găsiţi o modalitate să ajungeţi la un compromis în care să tu să ieşi ocazional cu fetele în club iar el să aibă serile lui de fotbal cu băieţii. Dacă sunteţi împreună asta nu înseamnă că nu veţi mai avea şi alte activităţi separate

Lucrurile mărunte

Dacă treci printr-o perioadă mai stresantă chiar şi cele mai mici lucruri au potenţialul de a se transforma în scandaluri în toată regula. Ba chiar abia aştepţi să facă un pas greşit ca să îţi descarci toţi nervii pe el. Ei bine, nu vrei tu să îţi rezolvi problemele personale în alt fel şi să îl tratezi pe iubitul tău aşa cum merită, nu ca pe un sac de box?

 

 

Fii sigură că şi tu ai micile tale tabieturi care pentru el sunt enervante, însă nu face caz din asta. Data viitoare când vine fără să ia pâine, nu îl certa ci mai bine ieşiţi împreună la o plimbare lungă, relaxantă. 

Timpul petrecut împreună

Ai un job nou de care eşti forte încântată, dar care îţi mănâncă literalmente tot timpul? Ajungi acasă târziu, obosită, fără chef de vorbă, spui pas chiar şi unei partide de sex. O seară, două nu se întâmplă nimic, însă după o săptămână îzbucneşte cea mai mare ceartă între voi doi, ba chiar te suspectează că eşti infidelă. Îţi vine şi să râzi de neliniştile lui dar şi să plângi din cauza oboselii şi pentru că nu ai timp să te mai cerţi, tu vezi doar perna în faţa ochilor.

Ce-i drept, programul tău haotic de la job nu îţi afectează doar relaţia ci şi sănătatea, aşa că impune limite pentru a-ţi salva viaţa personală.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.