4 momente in care isi doreste sa pui piciorul in prag

În teorie e clar… dacă vrei ca el să fugă de tine, pune-l la respect tot timpul, mai ales în public, când e cu gașca. Dar în practică, lucrurile stau puțin altfel… Noi studii au arătat că există momente în care bărbații apreciază faptul că pui piciorul în prag. Trebuie doar să știi când.

În general, bărbații nu suportă să li se spună ce să facă sau să fie criticați de către iubitele lor. Dar, conform spuselor experților, există scenarii în care-și doresc ca tu să fii dominatoare: atunci când nu sunt stăpâni pe situație. „Bărbații sunt setați să rezolve probleme, așa că în momentele în care nu știu cum să iasă dintr-o încurcătură, se simt neajutorați și stânjeniți”, susține Carol Bruess, doctor în psihologie și autoarea What Happy Couples Do. „Dacă devii autoritară în asemenea momente, de fapt îi oferi soluții prin care să-și etaleze priceperea și cunoștințele pentru a ieși din impas.” Uite când merită să preiei frâiele unei situații dificile, însă nu fără tact.E foarte bolnav

Indiferent dacă o face pe masculul feroce sau efectiv nu știe „să descifreze” semnale emise de corpul lui, bărbații sunt „celebri” pentru faptul că aleg să ignore simptomele fizice alarmante. În cazul în care apare o asemenea problemă, trebuie să intervii. Spune-i asta, te sfătuiește Bruess: ”Arzi! Treci în pat în momentul ăsta. O să am eu grijă de tine în noaptea asta ca să-ți revii până mâine”.

3 secrete pentru mai multa distractie in doi

Te confrunți cu o mare dilemă sentimentală

Când o femeie plânge sau este foarte supărată, iubitul ei devine frustrat pentru că nu știe cum să rezolve situația: ”Chiar vrea să te facă fericită din nou, dar nu există nici o soluție universală și sigură pentru a o face”, spune Christie Hartman, doctor în psihologie și autoarea It’s not Him, it’s You. Așa că va fi foarte încântat dacă-i dai o “cheie de lectură”. Spune-i: ”Iubitule, am nevoie să mă ții de mână acum și să mă lași să te simt aprope. Așa mă vei face să mă simt cu mult mai bine”.

5 sex-piedici in orice cuplu

Părinții tăi vin în vizită și ești stresată

Ești foarte stresată, dar la fel e și el – este conștient că dacă o dă în bară, o să aibă o grămadă de probleme. “Chiar dacă ți se pare foarte ciudat, pune-i pe tavă un plan de bătaie”, sugerează Bruess. Ceva de genul: ”Vreau ca părinții mei să realizeze că ești un bărbat serios, implicat în relație. Știu că poate pentru tine detaliile acestea contează mai puțin, dar aș vrea ca la cina cu ai mei să porți pantalonii aceia largi albaștri și o cămașă elegantă încheiată până la ultimul nasture. Ar însemna foarte mult pentru mine”.

6 obiceiuri nesanatoase in cuplu

Vă mutați împreună

Tu ai programul tău, el pe al lui, și acum vă aflați în momentul în care trebuie să le împăcați cumva pe amândouă. Pentru a evita conflictele, mai bine spune-i care sunt regulile de zi cu zi de la care nu vrei să te abați. Abordează subiectul cam așa: ”Trebuie să fiu sinceră cu tine: sunt puțin cam maniacă în ceea ce privește curățenia. Te rog eu, pune hainele murdare direct în coșul de lângă mașină. Fă asta pentru mine și spune-mi cum îți pot întoarce favoarea”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.