4 mișcări care vă apropie și mai mult

Evident, nu suntem experți, dar lucrăm cu oameni de știință capabili. The Love Coach Matthew Hussey ne spune cate sunt cele 4 mișcări care ne apropie și mai mult de partenerul nostru.

  1. Împărtășiți povești care v-au modelat

Până ce nu vă deschideți unul în fața celuilalt și nu vorbiți despre lucrurile care vă motivează, nu vă veți cunoaște cu adevărat. Discutați despre obstacolele pe care le-ați depășit, despre evenimentele din care ați învățat și despre cum acestea v-au schimbat viața.  1. Întrebați-vă de sănătate

Vorba vine. Ideea e că uneori chiar ratăm lucruri care se întâmplă în viața partenerului nostru — emoții, sentimente — chiar și atunci când suntem foarte aproape de el. Creați-vă un obicei din a vă întreba cum v-a mers ziua, ce ați simțit, ce v-a bucurat. Încă un prilej să vă cunoașteți mai bine și să vă conectați cu adevărat.

  1. Celebrați micile victorii

Viața poate fi nasoală uneori, așa că atunci când apare o victorie — chiar și una mică — trebuie să o onorați și să vă simțiți speciali. Dacă unul dintre voi a reușit ceva, nu lăsați ziua să treacă fără să sărbătoriți cumva — cumpără-i gustarea preferată, mergeți la film etc.

Citește continuarea materialului în ediția de august a revistei Cosmopolitan România.

Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.