4 lucruri care nu conteaza la un iubit

De când suntem mici ne facem liste ȋn minte cu felul ȋn care visăm la trăsăturile de caracter şi mai ales fizice ale Făt-Frumosului care va fi al nostru peste mulţi ani. Nu se schimbă prea multe nici după ce suntem deţinătoare de buletin sau de diplomă universitară… suntem aceleaşi visătoare şi suspinăm la gândul că nu mai e mult până la ziua cu rochie de mireasă şi cu iubitul  perfect aşteptându-ne la altar.

Dar chiar sunt importante toate acele lucruri pe care le trecem pe lista mentală a “iubitului meu perfect”? Ȋţi propunem un alt fel de listă, una care te eliberează de preconcepţii şi vise care nu au nici o legătură cu realitatea. Să ȋncepem:Ȋnalt şi bine făcut. Pe bune?!

Poate doar dacă treci pragul sălii de sport zilnic ar fi de ȋnţeles faptul că eşti ȋn căutarea unui iubit cu aceeaşi pasiune ca tine, altfel mi se pare o pierdere de timp şi resurse când ai putea prea bine să cauţi un partener lângă care te simţi minunat si nu pe care să-l admiri ca pe o sculptură ȋn carne şi oase.

Vârsta

Ok, iubitul este mai mare (sau mai mic) şi nu a urmărit aceleaşi seriale ca tine şi nici nu a suspinat după Katie Holmes pe vremea când juca ȋn Dawson’s Creek. So what?!

De asemenea, dacă te ȋngrijorezi de “ce o să zică lumea”, nu-ţi face griji, suntem ȋn secolul 21, nimeni nu are dreptul să-ţi spună că nu e OK să fii cu un tip care este mai mare sau mai mic decât tine. Iar dacă o fac, iar tu eşti fericită şi ȋmpăcată cu alegerea făcută, le poţi ȋnchide gura uşor cu o replică acidă – o merită!

Ce cred barbatii despre profilul tau de pe siteuri de online dating

Faptul că ȋncă stă acasă

Mai nou, ȋn urma ravagiilor făcute de criza economică, din ce ȋn ce mai multi tipi sunt forţaţi de ȋmprejurări să se ȋntoarcă ȋn casa părintească la pachet cu iubite, familie sau singuri. Este o realitate pe care noi femeile trebuie să acceptăm. Este foarte probabil să cunoaştem un tip care ȋncă mai stă cu părinţii  sau care ȋmparte apartamentul cu prietenii.

Cu câte femei a fost

Numărul de femei cu care a fost iubitul (chiar dacă este mare sau foarte mic) ȋţi poate indica o grămadă de lucruri şi nu doar faptul că nu “are trecere pe piaţă” sau că “este un fustangiu”. Poate că tipul nu a găsit ce caută sau că poate este un singuratic şi un timid, o “comoară” care trebuie descoperită.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise