4 idei distractive pentru cupluri lenese

Prietenii vă spun că vă purtați ca un cuplu căsătorit care nu mai iese din casă? Și ce dacă? Uite câteva lucruri distractive pe care le puteți face fără să ieșiți în oraș.

Tu și iubitul tău vă simțiți mai bine dacă petreceți timpul în casă? Nu sunteți singurii, multe alte cupluri fac asta și se înțeleg la fel de bine. Poate unii nu înțeleg de ce nu mai organizați niciun date night, însă relația voastră e minunată așa cum este!

Totuși, uneori poate deveni plictisitor să stai doar în casă, poți simți nevoia să faci ceva, însă nu ai deloc chef să te împopoțonezi pentru o ieșire în oraș. Și atunci ce e de făcut? Încercați sugestiile noastre:

O cină romantică e mereu binevenită. Nu trebuie neapărat să vă îmbrăcați fancy și să mâncați ceva dichisit! La ultima cină romantică pe care am luat-o cu iubitul, am mâncat cartofi prăjiți și cașcaval pane și ne-am simțit la fel de bine ca și când am fi mâncat în oraș! Aprinde câteva lumânări sau o veioză, ascultați muzică plăcută, apoi vizionați un film în timp ce stați îmbrățisați în pat. Nu poți face asta în oraș, nu-i așa?

Jucați cărți sau jocuri de societate pentru care nu aveți nevoie de mulți jucători. Puteți alege și provocări pentru pierzător, cum ar fi un masaj relaxant sau ceva mai kinky. Dacă aveți chef de socializare, chemați câțiva prieteni pentru o seară de jocuri și un pahar de vorbă.

Preparați ceva dulce împreună! Fie că e vorba de ceva simplu, cum ar fi clătitele sau o prăjitură „la cutie”, fie ceva mai complicat, gătitul mereu apropie partenerii. Iar pentru că alegeți ceva dulce, 1. nu veți mirosi a mâncare după și 2. puteți folosi ingrediente ca miere, topping de ciocolată sau frișcă, care pot ajunge să facă parte din preludiu.

Dacă sunteți firi mai creative, scrieți o povestire împreună. Mai ții minte cum scriai povestiri cu colegii de școală în pauze? Fiecare scria o propoziție sau frază scurtă, apoi următorul o continua. De fiecare dată ieșea ceva superamuzant!

Tu cum te distrezi cu iubitul dacă stați în casă?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise