4 discutii pentru o relatie fericita

A obține informații vitale despre iubitul tău se poate dovedi o sarcină aventuroasă și greoaie… Asta dacă nu aplici strategiile noastre de învăluire.

E de înțeles de ce un tip se eschivează în fața discuțiilor privind compatibilitatea voastră pe termen lung. Este o modalitate sigură prin care să te enerveze cu tăcerile lui și să facă praf și pulbere cina romantică. Totuși, cu cât știi mai multe despre felul în care privește el viața și relațiile, cu atât mai bine. Pentru a afla toate aceste detalii ascunse fără să te chinui (nici pe el), urmează sfaturile noastre.

3 reguli pentru o relatie fericitaDiscuția despre lifestyle

Întreabă-l în ce oraș al lumii se vede locuind la un moment dat în viață. E o abordare aparent inofensivă care o să-l oblige să gândească cu voce tare. Și cum fiecare oraș e celebru pentru un anumit stil de viață, răspunsul lui o să-ți arate ce viitor visează el să aibă.

Discuția despre etapa serioasă a relației

E greu să afli cam cât de mult ține de fapt la tine – pune-l în fața unei asemenea situații și e posibil să-ți zică ce vrei să auzi, adică nu adevărul. Decât să faci asta, mai bine îi spui ceva ce ai vrea să schimbe în comportamentul lui. De exemplu, spune-i că ți-ai dori să te anunțe când mai întîrzie – în cazul în care face ceea ce i-ai cerut, vei ști că-și dorește să te facă fericită.

Discuția despre copii

Fă-l să vorbească despre copilăria lui. Psihologii susțin că felul în care-și amintește de acea etapă a vieții reflectă în mare parte și părerea lui privind posibilitatea de a avea copii pe viitor. Dacă cele mai multe amintiri din copilărie sunt fericite, atunci sigur vrea să fie tată într-o zi. În cazul în care are numai întâmplări triste de spus, poate să prevestească faptul că nu e pregătit psihic pentru a întemeia o familie.

5 riscuri pe care trebuie sa ti le asumi pentru o relatie fericita

Discuția despre bani

Banii sunt subiectul de top când vine vorba de certurile cuplurilor căsătorite, așa că trebuie să realizați din timp dacă aveți aceeași viziune asupra felului în care aceștia trebuie cheltuiți. Spune-i că-ți e foarte greu să economisești și cere-i să-ți împărtășească și ție trucuri de pus bani la ciorap. Bărbații adoră să dea o mână de ajutor, așa că va fi foarte deschis la cererea ta, iar trucurile lui îți vor indica dacă vă potriviți… financiar.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise