4 discutii obligatorii pentru o relatie de durata

Discutia despre lifestyle

Intreaba-l in ce oras al lumii se vede locuind la un moment dat in viata. E o abordare aparent inofensiva, care insa o sa-l oblige sa gandeasca cu voce tare. Si, cum fiecare oras e celebru pentru un anumit stil de viata, raspunsul lui o sa-ti arate ce viitor viseaza sa aiba.

Discutia despre "etapa serioasa" a relatiei

E greu sa afli cam cat de mult tine de fapt la tine… Daca il intrebi direct asta, e posibil sa-ti zica ce vrei sa auzi, adica nu adevarul. Decat sa faci asta, mai bine ii spui ceva ce ai vrea sa schimbe in comportamentul lui.

De exemplu, spune-i ca ti-ai dori sa te anunte cand intarzie – in cazul in care face ceea ce i-ai cerut, vei sti ca-si doreste sa te faca fericita si tine mult la tine.

Discutia despre copii

Fa-l sa vorbeasca despre copilaria lui. Psihologii sustin ca felul in care ne amintim de acea etapa a vietii reflecta in mare parte si parerea noastra privind posibilitatea de a avea copii pe viitor.

Daca cele mai multe amintiri din copilaria iubitului tau sunt fericite, atunci sigur vrea sa fie tata intr-o zi. In cazul in care are numai intamplari triste de spus, e posibil sa nu fie pregatit psihic pentru a intemeia o familie.

Discutia despre bani

Banii sunt subiectul de top cand vine vorba de certurile cuplurilor casatorite, asa ca trebuie sa realizati din timp daca aveti aceeasi viziune asupra felului in care acestia trebuie cheltuiti.

Spune-i ca ti-este foarte greu sa economisesti si roaga-l sa-ti impartaseasca si tie cum face sa nu fie atat de cheltuitor ca si tine. Barbatii adora sa dea o mana de ajutor, asa ca va fi foarte deschis la cererea ta, iar trucurile lui iti vor indica daca va potriviti… financiar.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.