4 cazuri în care autoproclamatul „băiat de treabă” a fost groaznic

Cu toatele știm acei bărbați care se plâng întotdeuna că sunt single și nu înțeleg de ce, ei considerându-se „cei mai perfecți”. Se prefac că sunt simpatici și atenți, că le pasă atât de mult de femei… până când una dintre ele îi refuză.

În continuare, iată poveștile unor femei care au trecut prin astfel de situații.„Acum vreo 2 ani am cunoscut un tip la o petrecere. Părea de treabă, inteligent, am decis să îi dau o șansă. Am ieșit cu el la o întâlnire și se plângea întruna de faptul că e single și că nu înțelege de ce nu îl plac femeile. Am decis că nu e potrivit pentru mine. Atât mi-a trebuit… Îmi trimitea întruna sms-uri implorându-mă să mai ieșim în oraș, îmi lăsa mesaje vocale în care îmi spunea că mă iubește, chiar a apărut la mine la birou. L-am confruntat de câteva ori și i-am spus să mă lase în pace. Până la urmă a înțeles și nu m-a mai deranjat.”

„Tipul ăsta a reușit să îmi ia numărul când eram beată, iar a doua zi mi-a dat mesaj. Nu prea știam ce să îi zic pentru că regretam că i-am dat numărul meu, așa că nu i-am răspuns. Ore întregi mi-a tot dat mesaje și m-a sunat, chiar și de pe alte numere. Deși i-am zis că nu sunt interesată de el, nu mă lăsa în pace. Mi-a spus că nu e corect să nu îi acord o șansă din moment ce sunt single și că trebuie să îi dau un motiv bun pentru a nu mă mai hărțui (chiar a folosit cuvântul ăsta!). Mi-a spus că sunt superficială pentru că nu ies cu el și mi-a urat să nu mă mai agațe nimeni vreodată pentru că vezi doamne i-am frânt inima.”

„Am fost la întâlnire la un muzeu și s-a plâns de artă tot timpul. Apoi am mers să luăm prânzul și s-a plâns de mâncare. Apoi am mers în parc și s-a plâns de parc. La despărțire, m-a sărutat din senin. I-am spus că nu cred că ne potrivit și a început să țipe la mine. M-a făcut o t**fă și m-a înjurat. Apoi, m-a tot înjurat prin sms-uri și pe social media, până l-am blocat peste tot.”

„Am ieșit la câteva întâlniri cu el și mereu se lăuda cum este diferit de alți bărbați – un semnal de alarmă pe care nu l-am observat. Vorbea despre inegalitatea dintre sexe etc. La ultima întâlnire pe care am avut-o, am ieșit împreună cu niște prieteni și a apărut în discuție subiectul feminism. El tot dădea informații din statistici și părea foarte mândru de el. Când am plecat, a început să o numească pe una dintre prietenele mele t**fă pentru părerile pe care le avea și evident că m-a supărat – a spus că a fost o glumă și că nu trebuie să îmi dovedească ce persoană decentă este. A doua zi mi-a trimis un sms în care mi-a spus să nu îi mai atac vreodată integritatea.”

Tu ai trecut vreodată printr-o situație asemănătoare? Cum ai reacționat?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.