3 trucuri pentru mai multa iubire

Dacă la început pasiunea vă făcea să nu vă puteţi dezlipi unul de altul, mai apoi, serviciul, stresul şi obişnuinţa şi-au reintrat în drepturi şi au diminuat din ”apetit”, rutinând relaţia. Din păcate, dacă nu munciţi pentru a menţine flacăra iubirii aprinsă, relaţia nu are şanse de a fi una pe termen lung. Îţi spunem care sunt cele trei trucuri pe care dacă le aplicaţi, vă veţi bucura de acea dragoste din poveşti. 

1.Plănuiţi o vacanţă romantică. 

Este foarte important ca din când în când să evadaţi împreună din rutină spre o destinaţie nouă şi incitantă care să vă ajute să vă reconectaţi unul la celălalt. 

Fă-i iubitului o surpriză de proporţii şi rezervă o vacanţă de două săptămâni (timp destul pentru o ”resetare” benefică). Spune-i cu două zile înainte de placare pentru a avea timp să-şi mai cumpere ce are nevoie şi să-şi facă bagajele relaxat. 

O pauză de la viaţa voastră obişnuită vă va da răgazul de care aveţi nevoie pentru a lua pulsul relaţiei, pentru a redescoperi bucuria de a petrece timpul împreună.

2.Flirtează cu el 

OK, sunteţi de ceva timp împreună şi nu mai aveţi nici un motiv pentru a flirta unul cu altul ca la început, dar să ştii că jocul seducţiei, iniţiat fără motiv, are darul de a reaprinde flacăra pasiunii. 

Propune-i să ieşiţi într-un bar nou sau într-un club, la dans. Îmbracă-te provocator şi flirtează consistent toată seara. 

PONT: Ştii, de multe ori credem că trebuie să facem cine ştie ce lucruri complicate pentru a ne salva relaţiile, dar, în realitate, salvarea vine din acele activităţi simple, cele care v-au legat de la început. Aşa că aminteşte-ţi ce vă făcea mare plăcere la începutul relaţiei şi reluaţi acele activităţi sau gesturi. 

3.Râdeţi din toată inima

Râsul este medicament – acest adevăr a fost dovedit în numeroase rânduri prin cercetări ştiinţifice dintre cele mai serioase. Râsul sincer, în hohote, activează instantaneu hormonii fericirii, endorfinele, acele substanţe incredibile care au darul de a ne apropia de cei care ne fac să ne bucurăm din tot sufletul, dar care şi calmează rapid orice durere fizică am avea (da, şi pe cele de măsele). 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.