3 secrete pentru mai multa distractie in doi

E de la sine înțeles că ideea lui de întâlnire distractivă în doi n-are nimic de-a face cu recapitularea celor mai hilare faze din Neveste disperate, dar am primit recent informații noi despre ce poți face pentru a-i capta interesul. „Aceste trei mișcări surprinzătoare îl vor fermeca definitiv”, promite Matthew Hussey, consilier internațional de relații și autorul cărții Get the Guy. Încearcă-le astă seară și spune-ne cum a mers!

Care e legătura dintre fericirea în cuplu și călătorie?Să-ți lași telefonul în geantă

Da, e oarecum trist că simplul fapt de a nu scrie SMS-uri în timpul unei întâlniri te ajută să câștigi bile albe în ochii partenerului, dar cam aici ne-a adus tehnologia. Atunci când te deconectezi de la orice aparat, îi dai de știre că te interesează cu adevărat ceea ce spune și îl asiguri că nu-l asculți doar pe jumătate, în timp ce socotești câte Like-uri ai primit la poza cu cățelușul tău, postată pe Facebook mai devreme. Faptul că ești 100% implicată în momentul prezent alături de el e cel mai frumos compliment de care ar putea avea parte.

Să alegi tu următorul bar

Tipii vor să ia din când în când o pauză de la scornit idei pentru întâlnire, așa că fii sigură pe tine și alege tu următorul bar la care veți merge data viitoare. Preluând frâiele, îl scutești de grija că nu-ți place locația aleasă de el și îl ajuți să se relaxeze în preajma ta. Ai puterea de a face un tip să se simtă bine? Atunci l-ai cucerit deja!

Cum evoluează viața sexuală în cuplu

Să-i spui de tipul care ți-a zâmbit la sală

Dacă a fost vorba de un străin (și nu de fostul), partenerul tău vrea să audă despre asta. De ce? Pentru că îi transmite într-un mod subtil că e atât de interesant, încât iese cu o tipă hot, dorită de alți bărbați. Poate pretinde că e deranjat, dar în realitate îl flatează.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise