3 reguli pentru o relatie fericita

Nu vă uitaţi în curtea vecinilor

”Vai, ce mult se iubesc ei doi, sunt adorabili” puteţi să spuneţi astăzi despre un cuplu şi mâine se despart cu mare scandal. Nu vă mai ghidaţi după aparenţe şi cel mai important, nu comparaţi relaţia voastră cu altele. Şi ce dacă alţii pozeză în ”cuplul ideal”, el îi face cadouri scumpe, eanu face un pas fără ştirea lui, dacă toate acestea sunt doar ”de impresie”.

Fiţi voi înşivă, trăiţi povestea voastră de dragoste simţiţi, fără să invidiaţi pe alţii. Nu ştii ce se poate ascunde în spatele zâmbetelor acelea.

Nu mai gândiţi negativ

Ştiţi vorba aceea, ”niciodată nu spune niciodată”? Nu mai puneţi o etichetă înainte să cunoaşteţi pe cineva şi mai ales nu spuneţi căvoastră este imposibilă, sunt prea multe obstacole. Dacă este dragoste, aveţi cele mai mari şanse de a forma un cuplu fericit în ciuda diferenţelor dintre voi doi şi în ciuda opiniilor altora.

Nu mergeţi la culcare fără să rezolvaţi problemele

După cum spuneam, nu există reţeta fericirii, fiecare cuplu trebuie să găsească drumul lui. De aceea trebuie să fiţi mereu pe aceeaşi lungime de undă, să fiţi sinceri şi mai ales deschişi la comunicare. Dacă nu veţi rezolva problemele la timp, ele se vor aduna şi se vor agrava, rezultând probleme mai mari. Aşadar, literalmente, nu mergeţi la culcare supăraţi unul pe celălalt deoarece vă veţi trezi la fel sau poate mai supăraţi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.