3 pozitii sexuale de incercat in 2016

By  | 

Un an nou vine cu noi poziții sexuale de încercat! Iată 3 poziții cu care să îl surprinzi pe partenerul tău data viitoare când faceți sex.

Din păcate, sexul poate deveni plictisitor la un moment dat și, dacă luăm în calcul cât de important este acesta într-o relație, este clar că nu trebuie să lăsăm asta să se întâmple. Dacă și tu simți că nu se mai întâmplă nimic interesant în pat, încearcă aceste 3 poziții, mai simple sau mai complicate, perfecte pentru a aduce ceva nou relației.

Cum iti poti da seama daca esti buna la pat?

Te-ai plictisit să stai deasupra? Încearcă să modifici puțin poziția astfel: în loc ca partenerul să stea întins, el stă ridicat în fund. În acest fel, vă puteţi şi săruta în timpul sexului. Dacă este prea obositor pentru tine să te mişti de sus în jos, o poţi face în sens circular – tu te odihneşti puţin şi îţi stimulezi şi clitorisul, iar el încă simte plăcere. Dacă vrei, te poţi lăsa pe spate puţin, sprijinindu-te în mâini, pentru ca punctul G să fie stimulat mai bine.

Dacă îţi doreşti o poziţie foarte intimă, poziţia lotus este cea mai recomandată pentru tine. Orgasmul este garantat pentru că oferă posibilitatea stimulării clitorisului, astfel încât nu ne dăm seama de ce nu este mai folosită! Partenerul tău stă cu picioarele încrucişate într-o poziţie asemănătoare celei lotus folosită la yoga, iar tu trebuie să te aşezi deasupra lui, în aceaşi poziţie, astfel încât să aveţi picioarele încrusişate unul în jurul celuilalt.

Ce NU le place barbatilor in pat

Nu ai chef de sex în pat? Umple cada cu apă, roagă-l să se așeze comod înauntru, apoi suie-te pe el, astfel încât să fiți față în față. În momentul în care te penetrează, ar trebui să se ridice puțin în fund și să-și sprijine spatele de peretele căzii.

De asemenea, poți aduce „jucării” în pat, precum un dildo, un inel vibrator, cătușe, poate un bici… depinde ce vă place!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *