3 obiceiuri masculine pe care sa nu le iei personal

Expertul în relații, Matthew Hussey, îți dezvăluie trei comportamente masculine enervante care n-ar trebui să stea în calea fericirii voastre.

De ce te îngrași când iubești?

Nu-ți face pe plac imediat

Logica ta

I-ai cerut un singur lucru – să schimbe un bec la baie – și după trei zile tot n-a făcut treaba asta pentru tine. Înseamnă că nu-i pasă deloc de nevoile tale.

Logica lui

„Faptul că n-a schimbat becul nu înseamnă că nu-i pasă de tine, ci că nu are chef să facă acel lucru. Pentru el nu e ceva urgent”, spune Hussey.

Următoarea ta mișcare

În loc să-l bați la cap, explică-i cât de important e pentru tine ajutorul lui. Spune-i: “Cât mi-aș dori să am din nou o lumină bună în baie…!”. Va lega sarcina de fericirea ta, așa că nu i se va mai părea lipsită de sens.

2 mituri despre relații care te fac nefericită

Uită de planurile voastre cu tot cu reminder

Logica ta

Tu îți amintești până și ce a comandat săptămâna trecută la restaurantul chinezesc, însă el a uitat complet că vine sora ta în vizită? E clar că nu exiști în mintea lui.

Logica lui

Spre deosebire de majoritatea femeilor, care rețin cu ușurință orice tip de informație, bărbații tind să selecteze doar esențialul, uitând de restul detaliilor.

Următoare ta mișcare

Adaugă „greutate” planului respectiv: “Anul trecut, petrecerea de ziua mea a fost un eșec. Îmi doresc ca anul ăsta să iasă perfect!”. Odată ce înțelege cât de mult înseamnă pentru tine, va face mai multe eforturi.

Îți spune să te calmezi

Logica ta

În general, ești o tipă liniștită, însă atunci când te mai enervezi, nu e niciodată de partea ta, ba chiar insinuează că ai fi isterică.

Logica lui

Bărbații cred că pot rezolva orice problemă, așa că atunci când te vede supărată, vrea să fie el cel care rezolvă totul. Îți spune să te calmezi, crezând că e primul pas spre o soluție rapidă.

Următoarea ta mișcare

Spune-i exact de ce ai nevoie și pentru cât timp: „Lasă-mă să-ți vorbesc despre asta cinci minute, apoi ia-mă în brațe”. Va privi totul ca pe un dublu-plan și va fi bucuros să ajute.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise