3 intrebari pe care sa NU i le pui iubitului

Vrei o relație stabilă care să avanseze către altar mai ceva ca o mașină de curse spre finish? Nu-i pune niciodată aceste 3 intrebari iubitului.

“Cu câte te-ai mai culcat până acum?”Sunt incluse și „variațiunile” pe aceeași temă, cele de genul: „Câte femei ai mai avut?”. Pe bune acum, chiar vrei să știi asta? Ok, înțeleg că da, dar la ce-ți servește o asemenea informație? Dacă stai puțin și te gândești, realizezi că este o situație din care amândoi aveți de pierdut indiferent de răspunsul pe care-l va da. Dacă s-a culcat cu prea puține femei, vei presupune că nu este un bărbat prea râvnit, așa că o să începi să te gândești că ai putea avea un alt tip… cu ceva mai mult sex-appeal. Pe de altă parte, dacă a avut multe și mai și recunoaște, îl vei cataloga automat ca fustangiu.

Pozitii de sex in care detii controlul

“La ce te gândești?”

Dacă nouă, femeilor, ne place să ne întrebi ce am pățit, de ce suntem supărate etc., pe bărbați îi enervezi când faci asta. Tipii sunt mult mai direcți decât noi – dacă vor să discute ceva, discută; dacă nu au ce să spună, tac. Simplu, la obiect și fără complicațiile inutile atât de dragi nouă, femeilor. Deci, data viitoare când la întrebarea „La ce te gândești?” ți se răspunde cu „La nimic”, ia-o așa și nu mai face din țânțar armăsar crezând că iubitul tău ascunde ceva.

5 motive pentru care sexul e mai grozav iarna

“Îți place tipa aia?”

Să nu-mi spui că nu i-ai pus niciodată întrebarea asta sau cel puțin una similară pentru că nu te cred! Sunt sigură că ai ales vreo tipă născută 90-60-90, cu picioarele care-i pornesc din gât, cu un zâmbet magnetic și machiaj de revistă. Păi, cam ce ai vrea să spună săracul om? Că nu-i place tipa, când până și tu, ca femeie, te holbezi la ea?! Evident că va evita răspunsul sau vei auzi un aproape mut și politicos „mda” pentru a nu te întărâta să continui șirul de întrebări cu una și mai spinoasă: „E mai frumoasă decât mine?”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.