14 semne că va fi un iubit grozav

Nu putem prezice viitorul, însă există câteva semne care îți pot arăta că tipul cu care te-ai cuplat va fi un iubit bun.

Te întreabă cum se simte prietena ta după despărțire. Dacă te întreabă deseori ce mai fac sau cum se simt prietenii tăi, nu doar că este o persoană căreia îi pasă de cei din jur, dar este și un bărbat care vrea să se implice în viața ta.

După ce ți-a cunoscut prietenii te-a întrebat dacă întâlnirea a fost una reușită. Nu vrei să ajungi cu un tip care să spună „Ce-mi pasă mie dacă prietenii tăi nu mă plac?”. Sigur, nu trebuie să fie plăcut de toată lumea, însă e important să îi pese ce părere au prietenii tăi despre el.

Cum dai pe spate un tip nou

Atunci când te plângi că ai avut o zi proastă la muncă nu își dă ochii peste cap pentru că te plângi prea mult. Dacă nu e în stare să suporte că te plângi 10 minute despre nimicuri, ce o să facă când va apărea o problemă mai gravă?

Este politicos cu chelnerii și casierii, chiar dacă aceștia nu s-au purtat excelent. Vrei să cunoști adevărata față a unui bărbat? Fii atentă cum se poartă cu chelnerii, cu casierii, cu femeia de serviciu, cu gunoierii. Este în continuare la fel de politicos cum e cu tine? Perfect!

Nu te lasă baltă la petrecerile prietenilor lui. Când ieșiți împreună și e înconjurat de prieteni, poți ajunge ușor uitată într-un colț. Dacă stă cu tine, te prezintă tuturor și te include în conversații arată că îi pasă de tine.

5 obiceiuri ale cuplurilor fericite

Este interesat (sau cel puțin se preface bine) de poveștiile tale plictisitoare din copilărie. În loc să fie enervat, chiar pare amuzat de poveștiile tale din copilărie în care te certai cu fratele tău în drum spre magazin.

Nu îl deranjează că ai nevoie de timp pentru tine. Independență este foarte importantă într-o relație și trebuie să găsești un tip care să înțeleagă asta.

Te face să te simți cea mai atrăgătoare femeie din lume. Zilnic. Nu îți face complimente doar de dragul de a le face, ci chiar te consideră frumoasă și sexy.

Are prietene care nu sunt doar o colecție de foste sau tipe cu care a făcut sex. Dacă există femei care îl pot aprecia ca pe un simplu prieten, cel mai probabil și tu te vei simți foarte bine în compania lui.

Sincronizarea in cuplu este esentiala

Atunci când greșește cu ceva, își cere scuze – și se vede că nu o face doar ca să scape de gura ta.

Iar dacă tu greșești cu ceva, nu stă supărat pe tine o săptămână. Așa cum el nu e perfect, nici tu nu ești și înțelege asta.

Este entuziasmat să îți arate lucrurile care îi plac, fie că e vorba de o trupă pe care a descoperit-o recent, un bar unde a ieșit cu prietenii, un joc video sau un serial la care să vă uitați împreună.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.