13 semne că ți-ai găsit sufletul pereche

Este partenerul tău sufletul tău pereche? Află acum! COSMO ți-a pregătit o listă cu 10 semne care-ți arată că ți-ai găsit sufletul pereche.

Consideră că ești cea mai bună în tot ce faci. Te admiră, îți apreciază competența și consideră că poți ajunge oriunde îți dorești.Nu doar că îți tolerează micile ciudățenii, dar unele chiar îi plac. Fiecare dintre noi are anumite ciudățenii și este foarte important ca partenerul să le accepte și să le facă ca pe niște lucruri simpatice.

7 lucruri mărunte pe care bărbații le adoră

Te privește mereu cu dragoste. Știi la ce privire ne referim! Dacă îl surprinzi deseori holbându-se la tine cu acea privire plină de dragoste, nu avem decât vești bune pentru tine!

Știe cum bei cafeaua sau care sunt mâncărurile tale preferate. Poți avea mereu încredere în el să comande pentru tine exact ce ți-ai dori în acel moment.

Știe ce îți dorești de la o relație. Fiecare persoană își dorește ca partenerul să se poarte într-un anume fel, iar el știe care este modul în care vrei să fii iubită.

Se poartă cu animalul tău de companie ca și cum ar fi copilul tău. Chiar dacă nu îi plac neapărat animalele, înțelege cât de important este al tău pentru tine și se poartă exemplar cu el.

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre relații

Te vede ca pe cea mai frumoasă femeie din lume. Nu, nu în sensul „dar vai, bineînțeles că toate femeile sunt oribile și nu îmi scapă niciodată ochii pe stradă după vreuna”, ci pur și simplu în ochii lui chiar ești cea mai minunată.

Îți face cadouri deosebite. Nu ne referim la vacanțe surpriză în Caraibe, ci la cadouri în care se pune că a pus suflet. Cadouri care te fac să lăcrimezi pentru că sunt atât de speciale.

Vă terminați unul altuia propozițile. La propriu. Pentru că deseori gândiți același lucru.

Aveți aceleași păreri legate de politică, religie și copii. Nu trebuie să gândești exact la fel ca partenerul, însă în aceste trei cazuri ar trebui să fiți de acord.

Știe cum te cerți. Inevitabil, în relații apar și certuri, însă este important cum sunt rezolvate. Dacă și-a dat seama că atunci când țipi și îi spui să iasă din cameră de fapt te simți foarte rănită și vrei să plângi, va veni să te ia în brațe și te va face să te simți mai bine.

Relația la început vs relația după 2 ani

Sunteți compatibili din punct de vedere sexual. Vă plac aceleași lucruri, sunteți la fel de deschiși la minte, iar acum când faceți sex e ca o petrecere cu îngeri.

Simți că este alesul. E greu de explicat exact de ce simți asta. Pur și simplu o simți. E diferit de toți bărbații pe care i-ai cunoscut până atunci și simți că nu te vei sătura niciodată de el.

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.