12 semne ca iubitul tau iti este cel mai bun prieten

1.Preferi să-ţi petreci seara pe canapea alături de el decât să ieşi în oraş cu fetele. Chiar dacă nu faceţi nimic anume, se dovedeşte a fi mult mai plăcut decât orice altceva ai fi avut în minte. 

2.Îţi spune absolut orice. Ajungi să afli toate secretele prietenilor lui fără să întrebi.3.Aveţi aceleaşi preferinţe. Sunteţi fanii aceloraşi seriale sau emisiuni, în timpul cărora nimeni nu scoate niciun sunet.

4.Puteţi comanda mâncare unul pentru celălalt. Va cunoaşteţi atât de bine încât poţi comanda mâncare pentru el fără a fi nevoie să-l întrebi ce fel de sosuri vrea.

5.Aveţi un mod secret de a va saluta. În cazul în care va fi răpit de exraterestii, vei ştii cu siguranţă dacă e el sau un impostor. 

6.Nu simţi nevoia să staţi tot timpul împreună, dar preferi să îl ştii în preajma ta. Dacă eşti în oraş fără el, te surprinzi gândindu-te la el şi la faptul că i-ar fi plăcut muzica din local sau mâncarea.

7.Aveţi mii de glume înţelese doar de voi. Uneori prietenii nu pot purta o conversaţie cu voi pentru că voi râdeti de lucruri care nu au niciun sens pentru ei. 

8.Va înţelegeţi din priviri. Este suficient să va uitaţi unul la altul ca să înţelegeţi că amândoi vreţi să plecaţi de la acea petrecere plictisitoare. 

9.Vacanţele voastre sunt adevărate aventuri. Întâlniţi oameni noi şi aveţi parte de experienţe inedite.

10.Va sfătuiţi unul pe celălat. Cea mă bună persoană care îţi poate da un sfat este el. Aveţi încredere deplină unul în celălalt şi sunteţi o echipă.

11.Aţi trecut prin încercări grele împreună. Toate greutăţile prin care aţi trecut nu au făcut decât să vă întărească relaţia şi încrederea unul în celălalt. 

12.Vă terminaţi unul altuia… propoziţiile? Mâncarea? Atribuţiile casnice? Modul în care vei termina această frază spune totul despre voi ca şi cuplu. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.