11 lucruri pe care am vrea ca bărbații să nu le mai facă la prima întâlnire

By  | 

Primele întâlniri sunt pline de emoții, iar deseori bărbații fac anumite lucruri care ne deranjează. Iată care sunt principalele lucruri pe care ne dorim să nu le mai experimentăm.

Alegere unui bar în apropierea locuinței sale. Scopul pentru care a ales acest bar este clar: vrea să mergeți la el acasă după ce bei câteva pahare. Acest lucru e acceptabil doar dacă v-ați întâlnit doar pentru sex.

Nu are un plan B pentru întâlnirea sugerată de el. A propus să mergeți la un anumit local, dar e prea plin în această seară. În acest caz, el e cel care ar trebui să aibă un plan B.

Întârzie mai mult de 15 minute, fără să anunțe. Ar trebui să respectăm timpul altor persoane, iar dacă întârzi chiar la prima întâlnire arăți că nu îți pasă atât de mult de persoana respectivă. În zilele noastre, când oricine are telefon mobil, să anunți că vei întârzia este cel mai simplu lucru pe care îl poți face.

Citește și: Online dating: cum menții siguranța offline? 

Nu pune nicio întrebare. Ori vorbește doar el, ori ascultă ce spui, dar nu pune absolut nicio întrebare. Ar trebui să învețe să comunice!

Nu are nimic de spus. Nu trebuie să aibă pregătite cine știe ce povești incredibil de interesante pentru a te da pe spate, dar ar trebui să aibă totuși ceva de zis. Altfel, ce rost are întâlnirea?

E cu ochii la TV-ul din spatele tău. La o întâlnire, atenția ar trebui să se concentreze pe partener. Este acceptabil să te uiți la televizor doar dacă un monstru atacă orașul, nu și când se difuzează un meci de fotbal.

Stă cu ochii în telefon. Își verifică notificările, rânjește la poze amuzante de pe Facebook, poate chiar poartă o discuție cu altcineva… Hello, de ce ai venit la întânire?!

Citește și: Sfaturi de dating pe care să le ignori 

Te critică, spunând că te tachinează. Mai ales dacă abia v-ați cunoscut, astfel de „glume” nu sunt ok.

Se plânge de fostele sale. E normal ca relațiile anterioare să apară în discuție, dar nu e normal să spună că fosta lui era o nebună, ușuratică sau alte lucruri de genul.

Te sărută din senin, la începutul întâlnirii. Abia v-ați cunoscut, încă nu ați petrecut prea mult timp împreună, iar el sare pe tine din senin? Not ok!

Consumă prea mult alcool. Poate din cauza emoțiilor sau poate chiar are o problemă cu alcoolul. Indiferent care e cauza, acest lucru e absolut inacceptabil la prima întâlnire.

Tu ce ai mai adăuga pe această listă?

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Julia Pugachevsky)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *