10 semne ca ti-ai gasit sufletul pereche

Într-una dintre scrierile sale, Platon relatează un minunat mit, cel al androginului. Acesta spune că în vremurile de demult, pe Pământ trăiau fiinţe androgine formate din o femeie şi un bărbat, două femei sau doi bărbaţi. Fiind foarte puternici, zeii au început să se teamă de ei, aşa că au decis să îl despartă. Însă chiar şi în zilele noastre cele două jumătăţi continuă să se caute una pe cealaltă, pentru a deveni din nou fiinţa întreagă care a existat odată.

Să îţi cauţi jumătatea sau sufletul pereche este unul dintre principalele scopuri ale oamenilor de pretutindeni, însă cum putem şti sigur când l-am găsit?Iată 10 semne că ţi-ai găsit sufletul pereche:

Nu încearcă să te schimbe

Nicio persoană nu este perfectă, însă atunci când suntem cu adevărat îndrăgostite de cineva nu am schimba absolut nimic la el. Nu suntem orbite de dragoste într-atât încât să nu îi vedem părţile proaste, ci i le acceptăm şi chiar considerăm că fac parte din farmecul său personal. Admirăm această persoană şi o iubim pentru ceea ce este, iar sentimentul este reciproc.

Ştiţi cum să vă certaţi

Nu există relaţii în care să nu fi avut loc nicio ceartă, însă un cuplu sănătos va ştii cum să se comporte în momentele tensionate pentru a rezolva eficient problema. Să ştii cum să te cerţi cu persoana iubită este foarte important într-o relaţie de durată. Aţi trecut prin momente grele, dar întotdeauna aţi reuşit să treceţi mai departe.

Aveţi aceleaşi vise, priorităţi şi speranţe

Nu este obligatoriu ca doi parteneri să aibă exact aceleaşi vise, însă aici vorbim despre suflete pereche, iar compatibilitatea dintre tine şi iubitul tău este necesară. Dacă nu vă doriţi acelaşi lucru de la viaţă, poate că povestea voastră nu va avea acel mult aşteptat happy end.

Mereu te-ai simţit confortabil alături de el

Nu întotdeauna ne putem simţi confortabil cu o persoană încă din momentul în care am cunoscut-o, însă în cazul sufletelor pereche niciodată nu se pune această problemă. Din prima secundă ai simţit o conexiune profundă între voi, iar el este de aceeaşi părere: aţi simţit că vă puteţi spune orice, v-aţi înţeles doar din priviri, iar prima noapte de sex împreună a fost lipsită de orice jenă, totul venind de la sine.

Sunteţi mereu atraşi unul de celălalt

În unele cazuri, atracţia sexuală începe să dispară odată cu trecerea timpului, dar sufletele pereche nu vor trece prin aşa ceva. Mai mult, îţi vine să sari pe el în orice moment, chiar şi când e bolnav, nebărbierit şi nearanjat.

Prietenii tăi îl adoră

Şi viceversa este valabilă. De multe ori, suntem extrem de încântate de un tip, dar prietenii sau familia sunt de altă părere, nu îl consideră potrivit pentru noi. Însă dacă toată lumea îţi spune cât de minunaţi sunteţi împreună şi cât de grozav este el pentru tine, e un semn bun!

Îţi oferă linişte interioară

Indiferent cât de obosită sau stresată eşti, atunci când partenerul tău te ia în braţe totul dispare şi simţi că pluteşti. Îi asculţi bătăile inimii şi simţi că în braţele sale eşti acasă. Seara, dacă te ţine în braţe când vă culcaţi, te surprinzi de fiecare dată că zâmbeşti.

Te susţine în orice

Vrei să îţi laşi baltă jobul actual şi să începi propria afacere, deşi este riscant? Vrei să începi o nouă facultate, chiar dacă este foarte grea? Vrei să începi o dietă, deşi nu ai avea nevoie? Indiferent despre ce este vorba, fie că este de acord cu tine sau nu, dacă îţi doreşti ceva cu adevărat partenerul tău te va susţine.

Vă completaţi unul pe celălalt

Nu degeaba se numesc „suflete pereche”. Atunci când îţi găseşti perechea deveniţi un întreg, vă completaţi perfect unul pe celalalt. Fiecare persoană are calităţi şi defecte, iar voi reuşiţi de minune să le îmbinaţi. Împreună sunteţi o echipă de neînvins!

Poţi vorbi orice cu el

Îi poţi spune cele mai întunecate secrete ale tale sau cele mai intime fantezii fără teama că te va judeca, iar el face acelaşi lucru cu tine.

Tu simţi că ţi-ai găsit jumătatea?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.