10 semne că sexul nu e bun

Nu ai prea multă experiență sexuală? Iată câteva semne care îți arată că sexul cu partenerul nu e, de fapt, prea bun.

Dacă abia ți-ai început viața sexuală (sau poate ai avut parte doar de sex mediocru până acum), e posibil să nu îți dai seama când sexul nu este prea bun. Însă viața e prea scurtă să te mulțumești cu puțin!Sexul nu este bun dacă…

…partenerul se așteaptă să îi faci sex oral, dar nu întoarce favorul. Asta arată că îi pasă doar de plăcerea lui și nu ai nevoie de un astfel de bărbat în pat!

Citește și: Diferențele dintre sex bun și sex grozav 

…el termină de fiecare dată, tu, în schimb.. o dată pe lună. Ok, există femei care ajung mai greu la orgasm, însă partenerului tău ar trebui să îi pese mai mult de tine și să facă tot posibilul să termini și tu. Poți avea orgasm și înainte de penetrare, prin sex oral, sau puteți folosi jucării sexuale.

…spune că e vina ta dacă nu ai orgasm repede. Nu e vina ta, nu e nimic în neregulă cu tine! În schimb, e ceva în neregulă cu el dacă încearcă să te simți prost.

…sexul se termină când el are orgasm. Nu, sexul se termină când ambii parteneri sunt satisfăcuți. Femeile nu sunt niște roboți care se excită când bărbații au chef de sex și care sunt satisfăcute în momentul în care ei au orgasm.

…se plânge dacă nu ești epilată, deși el are ditamai boschetele. Unora le e indiferent dacă ești sau nu epilată, alții preferă să nu ai păr, alții ar vrea să ai. Fiecare are anumite preferințe. Însă dacă el e atât de oripilat de părul tău pubian, dar și-l păstreză pe al lui, avem o problemă.

Citește și: Faci prea mult sex? 

…nu te anunță când ejaculează. Mai ales dacă nu este 100% sigur că accepți să ejaculeze când îi faci sex oral SAU partida nu s-a terminat și ar trebui să vă întoarceți la penetrare.. este lipsă de bun simț să termine așa.

…insistă să renunțați la prezervativ. Doar dacă sunteți împreună de foarte mult timp, ai încredere că nu te înșală, știi că nu are nicio BTS și vrei și tu să folosiți altă metodă contraceptivă – doar în acest caz e ok să nu folosiți prezervativ.

…vrea să încerci fanteziile lui, dar nu încearcă fanteziile tale. Sau pozițiile pe care le propui. Sau orice e legat de sex.

…ține neapărat să îi faci sex oral până termină dacă vrei să vă opriți din sex, dacă doar tu ai avut orgasm. Sau ai obosit. Sau ai oricare alt motiv să nu mai vrei să faci sex.

…insistă să faceți sex anal/threesome/sex în timpul menstruației sau orice altceva tu nu vrei. Ar trebui să te respecte, iar dorințele sale nu sunt mai presus de ale tale.
*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Penny Handler)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.