10 ponturi pentru o relatie implinita

Reţete ideale pentru o relaţie împlinită nu există. Dar COSMO a alcătuit lista celor mai utile mici gesturi de iubire care îţi pot aduce beneficii în cuplu. Citeşte mai jos.

#1 Vorbeste calm

Asta înseamnă şi să nu ridici tonul la el, să nu te răsteşti, să nu îi vorbeşti urât şi să nu îl desconsideri. Fii răbdătoare şi nu îl umili – e bărbatul tău, nu marioneta de care te poţi folosi când vrei. Respectă-l şi vei primi acelaşi lucru înapoi.

#2 Alege sinceritatea. Mereu

Rămâi întotdeauna, fără excepţie sinceră faţă de tine şi faţă de partenerul tău. Meritaţi acest lucru cu siguranţă. Când ţi-e rău, împărtăşeşte-i acest lucru şi înfruntaţi împreună situaţia. Când lui îi e rău, roagă-l să îţi spună, ca să îl poţi ajuta.

#3 Intampina-l cu bucurie

Când se întoarce de la serviciu acasă, când îl aştepţi la aeroport după o călătorie de muncă sau când pur şi simplu ajunge de la întâlnirea de câteva ore cu băieţii – arată-i că eşti fericită când îl vezi şi că îl aşteptai cu sufletul la gură. Îţi va împărtăşi cu siguranţă bucuria revederii.

#4 Fii recunoscatoare

Spune-i mulţumesc de ori câte ori poţi, arată-i că îl apreciezi, întoarce-i gesturile frumoase şi arată-i că eşti recunoscătoare pentru relaţia pe care o aveţi. Atitudinea pozitivă îţi va aduce numai avantaje.

#5 Arata-i afectiune

Şi nu te feri să i-o arăţi în public – ştii doar celebrele cupluri hollywoodiene care fac deliciul papparazzilor şi care se giugiulesc în văzul lumii. Tipul va fi mândru că tu arăţi tuturor cât ţii la el. Desigur, păstrează o decenţă şi nu fii prea siropoasă – bărbaţii se simt stânjeniţi de asta.

#6 Asculta-l

Ascultă-l. Punct. Fii cu adevărat ochi şi urechi atunci când îţi împărtăşeşte sau îţi povesteşte ceva. Chiar dacă nu ai ceva de spus, e important să vadă că are cui se confesa. Chiar dacă nu îţi cere sfatul, ai răbdare să îl asculţi cu adevărat.

#7 Apropie-te de el

Din punct de vedere fizic, vrem să spunem. Rămâi lipită de el în pat la culcare, strânge-l în braţe des, sărută-l pătimaş şi pupaţi-vă mereu pe gură. Afecţiunea fizică creşte intensitatea în sânul cuplului.

#8 Radeti impreuna

Fă concesii şi mergi la filmul lui preferat, chiar dacă nu e pe gustul tău. Alege să vedeţi comedii cu alte ocazii şi râdeţi împreună cu poftă – hormonii fericirii care se eliberează în organism atunci când râdeţi, au rolul de a vă apropia şi mai mult.

#9 Nu fii orgolioasa

Orgoliile sunt în general dăunătoare, dar mai ales în relaţia cu iubitul tău. Nu fii mândră şi nu îi arăta cât de încăpăţânată poţi fi. Fii împăciuitoare şi poartă-te umil. Tipul îţi va întoarce gesturile, dacă te merită cu adevărat.

#10 Vorbeste deschis

Spune mereu lucrurilor pe nume şi fiţi deschişi unul cu celălalt. Spune-i când ceva te nemulţumeşte şi găsiţi împreună soluţii. Dacă te-a supărat sau dacă te-a dezamăgit cu ceva, trebuie să ştie, dar nu-l arăta cu degetul. Explică-i ce te deranjează calm şi spune-i că ţi-ar plăcea să înţeleagă de ce te doare purtarea lui. Comunică!

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.