10 motive pentru care e stresant să ai penis

Cele mai multe femei și-au dorit măcar o dată să fie bărbați și, implicit, să aibă un penis. Însă situația nu este atât de simplă nici pentru ei! Iată 10 motive pentru care bărbații consideră că este stresant să aibă penis.

Se poate prinde în fermoar, dacă nu ești atent. Ești la toaletă, tocmai ai urinat și vrei să închizi fermoarul când…. îți dai seama că nu ai „îndesat” totul înauntru! Unii bărbați chiar au ajuns la urgențe din cauza asta. Sigur, poate că e mai simplu să urinezi stând în picioare, dar măcar femeile nu trebuie să aibă grijă de fiecare dată când închid fermoarul.Te poți așeza din greșeală pe testicule. Doare și da, chiar doare tare. Nu se întâmplă foarte des, dar și când se întâmplă…

Citește și: Un bărbat își poate „rupe” penisul?

Îți faci griji constant legat de testicule. Cât timp nu porți o armură în acea zonă, există numeroase moduri prin care poți fi rănit accidental. Și este foarte dureros!

Vara trebuie să ai mare grijă la igienă. Nimănui nu îi place să aibă zona intimă transpirată și mirositoare! Și femeile mai au această problemă, dar nu atât de gravă.

Erecțiile neașteptate. Bărbații nu trebuie să facă ceva sexual pentru a avea o erecție – nu întotdeauna. Se poate întâmpla să faci cel mai banal lucru din lume și… „hei, ce-i asta, de ce se întâmplă, sunt în public, cineva o să vadă!” Această problemă des întâlnită mai ales la adolescenți.

Citește și: 40 de sfaturi sexuale de la bărbați

E atât de greu să urinezi cu o erecție! Diminețile sunt foarte dificile pentru bărbați…

Erecția dispare după orgasm. Aveți idee cât de mult ne invidiază bărbații pentru că putem avea orgasm după orgasm după orgasm?

E greu să te epilezi. E destul de greu să găsești un salon care să epileze și bărbați în zona intimă… și unde prețurile să fie decente. Iar unii bărbați se tem de durere, așa că preferă să se epileze singuri, cu lama. Nu zice nimeni că la femei e o treabă ușoară, dar cel puțin noi nu avem un penis care să ne stea în cale.

Trebuie să fii foarte atent când cumperi lenjerie intimă. E groaznic să cumperi niște chiloți în grabă și acasă să descoperi că te strâng prea tare.

„Oare penisul meu arată bine? E destul de lung/gros? Voi rezista suficient de mult cât să aibă și ea orgasm” – aceste întrebări apar des în mintea unui bărbat, mai ales dacă e prima seară alături de o femeie.

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.