10 moduri sexy de a va distra in timpul iernii

By  | 

1. Prefa-te ca esti inzapezita

Invita-ti iubitul la tine pentru un tratament eficient impotriva stresul adunat in aceasta luna. Cuibareste-te pe canapea si incepeti un joc: Monopoly, Scrablle sau chiar „Ce ai face daca ai fi invizibil?” sau altele de tipul acesta.

2. Baie sexy in doi

Schimba putin rutina si faceti o baie in doi. Renunta la lumanari si uleiuri, o baie cu spuma e suficienta. Restul, stiti voi ce sa faceti.

3. Mergeti la patinoar

Imbracati-va bine si mergeti la patinoar impreuna. Distractie garantata. Si stai linistita, nimeni nu te urmareste si iti da note.

4. El – persoana principala a serii

Rasfata-ti iubitul cu o intalnire in care el e personajul central. Ia-l de la munca si mergeti la un fast food sau restaurantul lui preferat si mancati ce ii place si beti bere impreuna. Dupa aceea, puteti merge la un meci (daca aveti unde) sau la un film „de baieti” pe care isi doreste sa-l vada.

5. Invita-l la o seara sexy

Transforma-ti dormitorul intr-o camera de pensiune (sau oricum, ceva dragut care sa dea impresia de vacanta) – lenjerie de pat curata, ciocolata si bauturi pe noptiera. Asunde orice e generator de stres – facturi, cursuri, laptop. Comanda mancarea si intra pe modul „do not disturb” – inchideti telefoanele. De aici, stiti cum sa va resfatati.

6. Petrecere Wii

O competitie este perfecta pentru interior: sunteti activi si va distrati impreuna. Invita-ti iubitul si cateva cupluri si alegeti impreuna jocuri care implica echipe. Apoi grupati-va pe fete vs. baieti sau cuplu vs. cuplu. Alegeti voi premiile.

7. Mancati in locuri noi si inedite

Temperaturile scazute te determina sa te duci in acelasi loc si sa mananci acelasi lucru. Fa o schimbare si mancati la o cafenea sau un restaurant… mai diferit.

8. Fa-ti iubitul sa se topeasca

Cand vine iarna, cele mai multe persoane aleg sa „hiberneze” in fata televizorului. E in regula, dar atunci cand ninge iti recomandam sa iti iei iubitul de mana, sa va echipati bine si sa va aventurati afara. Porniti o bataie cu bulgari, faceti un om de zapada sau dati-va cu sania. Faci miscare, te mentii in forma, iar incalzirea de dupa va fi foarte sexy.

9. Stand-up comedy

Nu cred ca mai e nevoie sa detaliem! Puteti merge in doi sau cu inca un cuplu.

10. Faceti miscare impreuna

Daca a venit frigul, nu inseamna ca trebuiesa renunti la regimul fitness. Mai ales, dupa sarbatori. Mergeti impreuna la sala. O sa fie distractiv sa lucrati impreuna, sa va mentineti in forma si sa va relaxati dupa.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *