10 moduri de a nu-i testa dragostea iubitului

By  | 

1. Camere video ascunse. Multe si peste tot.

2. Spune-i cit de mult ar insemna pentru tine sa te acompanieze la petrecerea burlacitelor a uneia dintre prietenele tale.

3. Seteaza-i pe furis tonul de apel al mobilului cu “I will always love you” interpretat de Whitney Houston.

4. Roaga-l, in toiul zilei, la virf de trafic intens, pe o caldura insuportabila, sa o duca pina acasa pe prietena ta, cea cu reputatie promiscua.

5. Anunta toti colegii lui de fotbal ca el se retrage o perioada de la antrenamente si meciuri, pentru repaus, cind, de fapt, tu il vrei doar pentru tine.

6. Plimba-l prin magazine de jucarii, pune-o pe mama ta sa-l certe ca “nu mai da nici un semn de viata” si prezinta-l tuturor colegilor la petrecerea firmei tale.

7. Intreaba-l subit daca isi mai aminteste care e floarea ta preferata, ce rochie purtai la prima intilnire si cum il chema pe primul tau canar, din copilarie.

8. Fa-i o surpriza si da-i mail de pe o adresa formata din prenumele tau si numele lui. Daca strimba din nas, evident nu el e the one.

9. Suna-l la serviciu plingind in hohote si implorindu-l sa vina acasa. Cind ajunge, roaga-l sa-ti desfaca borcanul de compot care te enervase asa de tare.

10. “Seteaza” telecomanda pe telenovele, tot weekendul. Poftim? Canalele sportive se pot vedea si de luni incolo, corect?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *