10 lucruri pe care bărbații le urăsc la săruturi

În general, bărbații adoră săruturile, însă există câteva lucruri la acestea pe care nu le suportă. Află ce anume îi deranjează!

Săruturile sunt minunate: le folosim pentru a ne arăta afecțiunea, pentru a începe preludiul, în timpul sexului, după sex, înainte de culcare… Oricine apreciază un sărut bun! Există, însă, câteva lucruri care pot avea loc în timpul acestuia pe care bărbații le urăsc cu adevărat.

10 lucruri pe care bărbații le urăsc la săruturi

Toată lumea crede că sărută excelent, dar nu unii habar n-au ce fac

Pentru a săruta cu adevărat bine, ai nevoie de exercițiu. La fel ca în cazul gătitului sau al aplicării machiajului. Din păcate, unele persoane nu au nici cea mai mică idee că sărută groaznic, pentru că nimeni nu le-a spus vreodată.

Citește și: Cum săruți în funcție de zodie?

Îi bagi limba pe gât

Să folosești limba în timpul sărutului e bine. Să îl îneci cu ea? Nu atât de bine. Scopul nu este să îți bagi limba în gura lui cât de mult poți.

Săruturile care nu se mai termină

Un sărut lung e ok, dar nu exagera. Dacă continui și continui și continui, sărutul își va pierde farmecul și va începe să se gândească la altceva.

Ai buzele crăpate

Mai ales în această perioadă, multe persoane au buzele crăpate. Nu e nimic neobișnuit! Însă un balsam de buze de calitate nu e atât de scump, deci folosește-l cu încredere!

Nu ai o respirație proaspătă

Ce poate fi mai groaznic decât să te săruți cu cineva căruia îi miroase gura?! Guma de mestecat sau bomboanele mentolate chiar nu sunt atât de scumpe…

Citește și: 7 femei povestesc cum a fost cel mai prost sărut 

Vă loviți mereu nasurile

Sărutul este un dans delicat. Dacă ai un partener nepotrivit, se poate întâmpla să vă loviți nasurile constant. E ca și cum îl calci întruna pe picioare când dansați.

Vă loviți ochelarii

Dacă unul dintre voi poartă ochelari, nu e o problemă prea mare. Dar dacă amândoi purtați, șansele să îi loviți unul de altul sunt foarte mari. Dacă ți se întâmplă asta des, dă-ți ochelarii jos când te săruți cu partenerul!

Părul tău

Dacă ai părul lung, e foarte posibil ca acesta să ajungă între voi. Niciunul bărbat nu îi place să încerce să te sărute și să îți guste părul!

Când nu săruți înapoi

Da, chiar există persoane care fac asta! Tipul încearcă să te sărute… iar ea are gura „moartă”.

Citește și: Săruturile și îmbrățișările sunt bune pentru sănătate

Oare ai ochii deschiși când el îi are închiși?

Atunci când te săruți cu cineva închizi ochii. Așa e politicos! Dar dacă în timp ce el are ochii închiși tu te holbezi la el? Dacă deschide ochii să verifice și tu ai ochii închiși… dar deschizi și tu ochii să verifici și crezi că el este ciudatul care se holbează?

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.