10 greseli care pun barbatii pe fuga

Ai pus ochii pe un super TIP? Iată care sunt cele 10 greșeli pe care nu ar trebui să le faci dacă vrei să-ţi asiguri un loc permanent în sufletul lui!

Crezi că lui îi plac convorbirile lungi la telefon

Patima „adiţionalelor” la telefon e o chestie predominant feminină. Bărbaţii cred în cu totul altceva: aşa cum hainele sunt făcute pentru ca oamenii să nu umble goi pe stradă (nu că le-ar părea rău să vadă pretutindeni femei „bine” în costumul Evei, dar asta e o altă problemă!) la fel, telefonul s-a inventat cu scopul precis ca noi să putem comunica… strictul necesar. Dacă nu eşti dispusă să te transformi în „linia fierbinte”, nu te aştepta să îl poţi ţine conectat pe fir mai mult de cinci minute. Ţi-a închis în nas? Tocmai când îi povesteai cu lux de amănunte cum a fost partida ta de shopping de numai… şase ore. Incredibil, chiar să nu-l intereseze…?! Pe bune, dacă îi spui totul la telefon, despre ce mai discutaţi atunci când vă întâlniţi? Apoi, ştii doar că la bărbaţi contează foarte mult partea vizuală!

Exagerezi cu haine „sexoase” şi machiaje stridente

Desigur, le place la nebunie să te vadă cât mai sumar îmbrăcată, dar chiar să-ţi faci din asta un stil…? Şi credem că ştii deja foarte bine că machiajul trebuie să fie adaptat momentului şi, oricum, să fie cât mai natural. Aşadar, dacă îţi etalezi non-stop toate farmecele, bietul de el va avea o droaie de dileme. De fapt, doar vreo trei… Prima: ce ar mai fi de văzut în ceea ce te priveşte? Mai mult: de ce trebuie să vadă şi ceilalţi tot ce ai tu de arătat, când el ar trebui să fie unicul beneficiar? Şi nu în ultimul rând, unii bărbaţi, mai analişti din fire, consideră că, dacă încerci să atragi atenţia asupra hainelor, formelor şi machiajului… sigur încerci să camuflezi vreun defect.

8 lucruri pe care barbatii le vor de la sotie

Inabordabilă la nesfârşit

Normal, n-o să-i cazi din prima în braţe, e imaginea ta în joc! Dar dacă te dai inaccesibilă, asigură-te că nu întreci limita. E adevărat, refuzul îl îndârjeşte – cu condiţia să nu exagerezi – însă de la a treia încercare eşuată încolo poţi deja să-l consideri pierdut. Orgoliul rănit nu merge de multe ori la… agăţat! Nu râde, la un moment dat rişti să schimbi rolul cu el, adică să devii tu refuzata. Pe de altă parte, abordările masculine sunt uneori mascate, deci nu trebuie să sune neapărat a propunere. Ei aşteaptă câteva semnale de la tine şi abia apoi trec la atac. Moment în care tu ar trebui să spui „da”! Fireşte, dacă-l mai vrei!

Faci pe interesanta

Premiantă inclusiv la liceu, bursieră la facultate… bine, la cele două facultăţi, angajata model, lăudată, promovată şi bine remunerată. „Ei şi?” ar spune el, fostul elev mereu olimpic… de toamnă, intrat la o facultate (particulară!) terminată în opt ani. Oricât de strălucită ai fi pe lângă el, nu-i place să-l pui în umbră. Posibil ca în sinea lui să recunoască superioritatea ta şi să se simtă eclipsat, însă nu te aştepta să o spună cu voce tare. Din contră, va profita de fiecare ocazie pentru a-ţi reproşa faptul că faci pe deşteapta, insinuând eventual că nici n-ai fi. În orice caz, alegerea unui partener mai puţin instruit decât tine e chestie de opţiune personală! Vrei să domini? Caută mai degrabă pe cineva pe măsură, să luptaţi cu aceleaşi arme.

De ce barbatii urasc cumparaturile

Să te transformi în umbra lui

Ştiai asta şi fără să ţi-o spunem noi. Dacă neîncrederea te împinge să îl urmăreşti, măcar fii o „detectivă” adevărată. Află unde merge şi verifică-l subtil, căci dacă te vede ori se prinde, s-a zis cu relaţia voastră. Crizele având ca subiect „Ia-mă şi pe mineee…” sau „Merg şi eu la bere cu gaşca ta de golani!” sunt modalităţi sigure de a-l speria şi a-l scoate din pepeni. Şi la bere pleacă oricum, dar nici că se mai întoarce! Pe bune, un pic de libertate chiar nu-i strică, să vezi ce băiat cuminte se face după aceea.

Scenarii menite să-i stârnească gelozia

Să stabilim câteva chestii: ei structural sunt geloşi, chiar dacă nu lasă să se vadă asta. Da, inclusiv fără să aibă motive! Apoi, refuză cu încăpăţânare să se pună în locul nostru, de parcă n-am fi egali în drepturi. Dacă forţezi nota şi îl „trişezi” pe faţă, se va simţi umilit, rănit şi furios – căci puţini sunt bărbaţii care iau atitudine şi îşi apără teritoriul. E drept că şi flirturile cu alţi bărbaţi au un scop, cu condiţia să-ţi alegi bine momentul şi să ştii exact cât de departe poţi merge cu teatrul.

9 lucruri pe care barbatii vor sa le ascunda de femei

Schimbări de look dese şi radicale

Azi blondă cu bucle, săptămâna viitoare roşcată cu breton, peste o lună brunetă, tunsă băieţeşte şi tot aşa… E adevărat, chiar noi ţi-am recomandat schimbări totale de look, însă n-a zis nimeni că trebuie să le încerci pe toate, şi în nici un caz în decursul unei singure luni. Pe bărbaţi îi sperie transformările! În plus, noua ta imagine poate să nu fie o decizie tocmai nimerită, chiar dacă doamna Flory – coafeza ta – s-a jurat pe ce-are ea mai scump că îţi şade taaare bine. Şi dacă atunci când te-a cunoscut erai şatenă, şi declara sus şi tare că îi plac femeile al căror păr aminteşte de culoarea castanelor, ar fi bine să îi sugerezi cumva intenţiile tale revoluţionare: ne îndoim că şi-ar schimba discursul!

Te dai în spectacol cu fel de fel de dulcegării romantico-erotice

Atunci când ieşiţi cu prietenii, încearcă să nu le oferi spectacole frivole ale căror protagonişti sunteţi tu şi iubitul tău. Nici nu e elegant şi nici el nu se va simţi foarte bine. Motivul pentru care bărbaţii se feresc de astfel de momente n-are nici o treabă cu principiile morale… Adică nu vor să pară cumva romantici ori îndrăgostiţi, pentru că în viziunea lor, imaginea de bărbat adevărat este alterată din cauza scenelor în care – Doamne fereşte! – cineva ar putea crede că el iubeşte pătimaş.

Te prefaci că ai aceleaşi pasiuni/gusturi ca şi el

Nu zău! Mai nou îţi place fotbalul (adică te-ai prins că „unşpele” din teren nu era un fotbalist care joacă în absolut toate meciurile), pescuitul, maşinile, motoarele, filmele cu bătăi şi jocurile de strategie! Cât p-aici să te credem! Noi ca noi, însă nu şi iubitul tău. Bine, există şi excepţii – chiar dacă nu ştii absolut nimic despre o chestie, îţi manifeşti interesul şi îţi place din ce în ce mai mult. Dar chiar să pretinzi că tot ce face sau ce-i place lui (de la mâncare şi muzică, până la tabieturi şi destinaţii de vacanţă) sunt de fapt preferatele tale, e prea de tot. Şi eventual chiar ai vrea ca şi el să aibă – la modul sincer! – aceleaşi pasiuni ca şi tine? Hmm…

Te străduieşti să-i impresionezi amicii

Nu e tocmai ce aşteaptă el de la tine! E drept că lui tare-i mai place să le impresioneze pe prietenele tale – dacă primeşte şi feedback e şi mai bine… pentru el – , însă în cazul tău, ar vrea mai degrabă ca tu să fii impresionată de gaşca lui de glumeţi, nu invers. Dacă ei i-ar spune “Băă, ce gagică marfă ai!” i-ar pica foarte greu, ca şi cum ai vreo vină că eşti naturală şi toate lumea te place. Iar dacă întreci limita cu vreo remarcă de genul “Mi-a plăcut foarte tare de prietenul tău Alex, acela brunet cu ochii verzi”, îi sare imediat muştarul. Cum o dai, tot nu-i bine. Rezumă-te la “sunt simpatici prietenii tăi!”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.