You like to move it, move it.

Nu îndrăznești să te privești în oglindă în timpul sau după ora de exerciții fizice? Iată câteva coafuri care te vor face să-ți studiezi fiecare mișcare.

Braids Crown

Te-ai plictisit de aspectul cozii strânse la spate? Încearcă să-ți accentuezi figura legându-ți părul în creștet și fă-o cu stil, înfășurându-i baza cu o împletitură simplă. Trebuie doar să-ți aduni părul și să-l legi cu un elastic, apoi să împletești o șuviță de dedesubt — aplică pe șuviță un pic de cremă de coafat precum ★Moroccanoil Hydrating Styling Cream★ (49 lei) — și să o răsucești în jurul cozii, prinzându-i apoi capătul cu ajutorul unei agrafe. Pentru a ține firele rebele departe de frunte, dar și pentru a te proteja de soare – în caz că faci sport în aer liber, folosește un parasolar reglabil.

Bustieră pentru sport, Nike; parasolar, H&M.

Warrior Queen

Dacă deții un breton care interferează adesea cu exercițiile fizice, cea mai bună idee ar fi să-l „implici” într-o împletitură „spic” și apoi să-l fixezi cu agrafe (dacă este foarte scurt și scapă, aplică gel de fixare înainte să-l împletești – ★Rene Furterer Style Holding Gel★ 70 lei). Leagă restul părului și împletește-l în trei. Nu îți face griji pentru firele rebele, au și ele farmecul lor.

Bustieră și mănuși, Nike.

Double Trouble

Este esențial să te miști liber atunci când execuți mișcări de Muay Thai? Încearcă să creezi două împletituri pornind din față. Desigur, poți deveni creativă cu mai multe cozi împletite, dacă părul tău o permite. Folosește spumă pentru coafat flexibilă — cum este ★Alfaparf Milano Style Stories★ (59 lei) — pentru a obține o textură netedă și împletituri perfecte.

Sutien pentru sport, Roxy; colanți, Nike.

’90s revival

Dă-i părului tău un aspect sofisticat, chiar și la sală. După ce ai ondulat părul în partea de sus a capului (nu uita să aplici protecție termică – precum ★Wella Professionals EIMI Thermal Image★ (31 lei) – atunci când folosești aparate pe bază de căldură), ajută-te de vârful unui pieptene cu dinți deși pentru a crea un efect de volum atât în cazul cocului, precum și în jurul acestuia. Lasă firele de păr scurte să iasă pentru a face coafura să pară effortless… și sexy! Pentru a masca transpirația la baza scalpului, folosește o bentiță sport.

Top, Nike; colanți și bentiță, H&M.

Styling: Arinda Christi
Fotografii de Glenn Prasetya
Model: JessicaPorto | Image Management.
Machiaj: Andy ChunSTUDIO47.
Coafură: ShaburaSTUDIO47.
Asistent Stilist: Cindy Herin.
Lumini: Nandang Isnaini.
Digital Retouch: Nugroho Adi | STUDIO47.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.