Fresh New You

Animă-ți garderoba și elevează-ți starea de spirit cu piese cool din noile colecții ale sezonului de primăvară 2021. Lasă-te cucerită de piese fashion cu un vibe romantic, și încearcă o abordare ludică, dar foarte modernă și încărcată de dinamism, a elementelor de inspirație diversă. Dă frâu liber emoțiilor care îți definesc universul creativ!

Realizat de Amir Doboș
Fotografii: Vlad Andrei
Model: Eva Tănase | Attitude Models
Machiaj: Tania Cozma | Official Make-up Artist Bourjois România
Coafură: Alex Caraman | Beauty District
Locație: Q Photo Studio.

Costum din viscoză, Simona Corsellini, magazin Lala Boutique; rochie din tulle și mătase, agrafe de păr din satin și cercei din plexi, toate Simone Rocha x H&M (în toate fotografiile).
Blazer și pantaloni din viscoză, ambele Jacquemus și body din poliamidă, MM6 Maison Margiela, toate magazin Entrance; dres din lycra, Calzedonia; ciorapi din viscoză și pantofi din material textil și puf, ambele Simone Rocha x H&M.
romantic fashion
Rochie din viscoză cu aplicații, Seen Users; rochie din tulle, ciorapi din viscoză și pantofi din material textil și puf, toate Simone Rocha x H&M.
romantic fashion
Jachetă din bumbac și body din poliamidă, ambele MM6 Maison Margiela și pantofi din piele și textil, Off-White, toate magazin Entrance; rochie din tulle și ciorapi din viscoză, ambele Simone Rocha x H&M.
romantic fashion
Capă din lână, Almaz; bustieră și colant din bumbac, ambele Jacquemus, magazin Entrance.
Trench din gabardină și ciorapi din viscoză, ambele Simone Rocha x H&M; rochie din lână, Almaz; pantofi din piele și textil, Off-White, magazin Entrance.
Bustieră și pantaloni din lînă și mătase, Seen Users; bluză din tulle, ciorapi din viscoză și pantofi din material textil și puf, toate Simone Rocha x H&M.
Vestă și pantaloni din bumbac, Dolce&Gabbana, TOFF.ro.
Jachetă din cupro și lînă, Noir Key Ninomiya și pantofi din piele și textil, OFF-White, ambele magazin Entrance; rochie din bumbac și tulle și ciorapi din viscoză, ambele Simone Rocha x H&M.

Acest material a fost publicat în revista Cosmopolitan, ediția de martie 2021, pe care o poți comanda de aici.

WANT MORE FASHION? Descoperă și LOOKBook-ul COSMO în care stiliștii îți arată cum să porți denim în cele mai trendy ținute pentru primăvara lui 2021!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.