Blue Jean Baby

În această primăvară, piesele clasice din denim sunt mixate cu item-uri deconstruite, dar feminitatea și simplitatea rămân elementele de bază în construirea unei siluete fine. Simte briza uneia dintre cele mai cool tendințe ale sezonului și optează pentru ținute fashion all denim. În plus, arată că îți pasă de mediul înconjurător alegând, pe cât posibil, piese din țesături sustenabile, ca în propunerile noastre de mai jos.

Styling: Anca Stăruială | Fotografii: Vlad Andrei
Model: Loredana Predel | Models Under Management
Machiaj: Tania Cozma | Bourjois Paris
Coafură: Oana Ilie | Dare Beauty Center
Studio: Q Photo Studio

denim fashion
Cămașă din bumbac, Stradivarius; corset din denim reciclat, RÉCUPÉRER; pantaloni din denim reciclat și bumbac, RÉCUPÉRER; șosete din bumbac, H&M; Pantofi sport, Zara, în toate fotografiile.
denim fashion
Top din tulle, Loulou; jachetă din denim reciclat și bumbac, RÉCUPÉRER; jeanși din denim reciclat și bumbac, RÉCUPÉRER.
denim fashion
Bască din bumbac, Lee x H&M; maiou din bumbac reciclat, H&M Innovation Science Story.
denim
Maiou din bumbac reciclat, H&M Innovation Science Story; corset din denim reciclat și bumbac RÉCUPÉRER; salopetă din bumbac și elastan, Bershka.
denim fashion
Vestă din bumbac, Pull and Bear; jeanși din denim reciclat, RÉCUPÉRER; cercei The Italian Vintage Shop; coliere The Italian Vintage Shop.
jeans
Cămașă din bumbac și elastan, H&M Innovation Science Story; jachetă din denim și bumbac, Pull and Bear.
denim fashion
Maiou din bumbac reciclat, H&M Innovation Science Story; jachetă deconstruită din denim cu inserții din piele, Almaz; jeanși deconstruiți din bumbac cu inserții din piele și capse, Almaz.
jeans
Cămașă din bumbac reciclat, H&M; jachetă din bumbac și denim cu brâu detașabil și inserții din dantelă, Almaz; fustă din bumbac și denim cu inserții din dantelă și detalii brodate, Almaz.

Acest pictorial a fost publicat în ediția de martie 2021 a Cosmopolitan România.

WANT MORE FASHION? Dacă ți-au plăcut propunerile noastre pentru denim fashion, descoperă și LOOKBook-ul COSMO în care stisiștii noștri îți arată cum să porți unele dintre cele mai cool imprimeuri.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.