BLING me the MANI!

Manichiura savuroasă reprezintă unul dintre elementele definitoriii ale look-ului tău pentru sezonul de toamnă, așa că iată câteva creații efervescente, pe care le poți aborda indiferent de activitățile tale zilnice…

Rainbows are Forever

Inspirația te-a lăsat baltă, dar îți dorești o manichiură spectaculoasă? Obține-o în exact doi timpi și trei (sau mai multe nuanțe) de sclipici. Aplică baza pe unghii — Sally Hansen Double Duty★ (21 lei) poate servi drept bază și topcoat în același timp —, presară pulberile – folosește Melkior Glitter Powder 19,90 lei —, apoi suflă ușor pentru a îndepărta excesul și sigilează cu un top coat transparent.

Tropical in the Sun

Să-ți asortezi manichiura cu băutura preferată, sau măcar să o folosești ca sursă de inspirație, pare o idee genială. Acoperă-ți unghiile cu un lac alb, apoi folosește o pensulă pentru a desena modele abstracte cu lac portocaliu, galben, și accente negre – găsești toate nuanțele în gama Pupa Milano Lasting Color Gel Effect★ (29 lei fiecare). Uniformizează-ți operele de artă cu un top coat transparent.

Pastels running Wild

Să trișezi la sfârșit de săptămână cu ceva bun… de ce nu? O idee bună pentru a nu face excese: ocupă-ți mâinile cu o manichiură cool, în care să combini pasteluri delicioase din colecția OPI Infinite Shine Scotland★ (60 lei fiecare) și să creezi combinații animal print.

Shine like a Star

Când te întrebi, în fața raftului imens cu nuanțe de lac de unghii, ce să alegi, răspunsul corect este verde metalizat — de exemplu CND Vinylux Weekly Polish, Emerald Green(47 lei). Mă rog, și încă alte zeci de nuanțe „absolut irezistibile”! În fond, trebuie să ții cont și de căștile la care asculți muzica preferată, atunci când alegi…

Bling in the new Black

De când n-ai mai fost la o petrecere? Adică… toată noaptea? Nici nu mai contează că o să fiți doar o mână de oameni sau un club plin, tu vei face senzație cu manichiura ta: vopsește-ți unghiile în negru (Cupio In The City, Hong Kong★ 18 lei), apoi aplică diferite cristale pe fiecare deget – de exemplu, Luxorise Royal Luxe★ (9,50 lei). Nu mai ai nevoie de alte accesorii pe mâini.

De: Ana-Maria Prunariu
Foto: Ricko Sandy
Styling: Astriana Gemiati

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.