Vrei să fii independentă financiar? Iată 5 joburi care îți pot oferi ce îți dorești 

By  | 

Ai terminat facultatea sau ești studentă și vrei să ai un stil de viață care să îți permită să îți cumperi tot ceea ce ai visat vreodată și să călătorești în destinații exotice? 

Iată care sunt 5 dintre joburile care îți pot aduce câștigurile pe care ți le dorești:

  1. Make-up artist

Ai vrea să fii aproape de Delia, Antonia sau Inna și să fii plătită pentru asta? Atunci gândește-te la o carieră ca make-up artist! Deși este un domeniu relativ competitiv, cererea de make-up artiști este din ce în ce mai mare, iar câștigurile sunt pe măsură! Nu îți face probleme dacă nu ai experiență în acest domeniu, există numeroase cursuri pe care le poți urma pentru a te specializa și pentru a-ți defini stilul. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii atentă, să ai răbdare și să fii pasionată de ceea ce faci, în rest totul se poate învăța.

  1. Cântăreață

Ai o pasiune pentru muzică sau ți s-a spus că ai o voce frumoasă și că ai talent la cântat? Dacă nu te-ai gândit că ai putea să faci din acest hobby o carieră, e momentul să îți iei inima în dinți și să devii cântăreață. Urmează cursuri de canto, mergi la concursuri de talente și fă-ți un cont de Youtube unde să postezi filmulețe cu tine cântând. Cu cât vei fi mai vizibilă pe rețelele de socializare, cu atât sunt mai mari șansele să fii remarcată de către un impresar renumit. Îți spunem doar atât: Justin Bieber a fost descoperit pe Youtube și acum are o avere de aproximativ 265 milioane de dolari.

  1. Instructoare de fitness

Îți place să faci sport și să arăți mereu în formă? De ce să nu transformi acest lucru în carieră? Dacă ești pasionată de un stil de viață sănătos, documentează-te cât mai mult, fă cursuri de profil, obține o atestare în domeniu și încet, dar sigur, poți ajunge antrenorul personal al vedetelor tale preferate autohtone. Cine nu își dorește să arate cât mai bine în ziua de azi? Pe lângă faptul că vei face ce îți place, ai șansa de a câștiga foarte mulți bani, deoarece acesta este un job foarte bine plătit.

  1. Dansatoare

Ești pasionată de dans și ai vrea să câștigi bani din asta? Fără doar și poate, este o alegere foarte bună. În zilele noastre, dansatoarele sunt la mare căutare. Fiecare artist care se respectă are o trupă de dans în spate, care să îl ajute să își pună viziunea artistică în practică. Vrei să dansezi pe cele mai mari scene alături de artiștii preferați și să câștigi sume considerabile? Totul depinde doar de tine și de dorința ta de a reuși. Urmează cursuri de specializare, mergi la castinguri și ai șansa să fii remarcată de către vedetele alături de care îți dorești să dansezi. Nu uita: the sky is the limit!

  1. Model la Studio 20

Dacă ai un aspect fizic plăcut și ești o fire sociabilă, căreia îi place să poarte discuții cu oameni din întreaga lume și să afle lucruri noi în fiecare zi, atunci jobul ideal pentru tine este cel de model la Studio 20! Tot mai multe tinere aleg această carieră datorită câștigurilor substanțiale și a posibilității de a străluci pe covorul roșu la cele mai importante evenimente din lume. Modelele care colaborează cu Studio 20 se bucură de venituri de până la 10.000 de dolari pe lună, de premii internaționale și de o viață de lux așa cum și-au dorit.

 

 

Sursa: Agenția Advertising Iagency

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *