De-ale barbatilor

By  | 

Jucatorul

Nici nu ajunge bine acasa, ca se si instaleaza la calculator. Inarmat pina-n dinti cu chat-uri, harti si planuri strategice, promite ca nu sta mult, doar a impuste citiva monstri si sa treaca nivelul. E clar: te-ai pricopsit cu un gamer inrait, usor introvertit si copilaros. Atunci cind reusesti sa-l dezlipesti de computer si sa-l smulgi de pe tarimul virtual, e un tip de treaba, dintr-o bucata, fara prea multe mofturi si pretentii.

Fotograful

Ca e ploaie, ca e soare, nu pleaca nicaieri fara aparatul de fotografiat – deh, nu stii niciodata de unde sare o imagine buna. De altfel, e toba de obiective, zoom-uri, timpi de expunere si filtre. Fotograful e un tip independent, curios, creativ si tehnic deopotriva. Pe de alta parte, e chitibusar si orgolios nevoie mare si nitel aerian, de vreme ce prefera sa priveasca realitatea prin vizorul aparatului…

Constructorul

Casa lui e plina de corabii, tancuri, masinute si elicoptere. Toate facute de mina lui si cu sudoarea fruntii. De aceea, cum paseste in supermarket, se indreapta glont spre raionul de jucarii, apoi n-are liniste pina nu duce macheta la bun sfirsit. Iar pentru asta e dispus sa rupa legatura cu lumea… “Inginerul” e un barbat rational, atent, chibzuit si rabdator. Reversul medaliei? E un lup singuratic si, uneori, mult prea sobru si cuminte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *