Cum ii spui iubitei sa tina dieta

By  | 

Eşti iubitul unei tipe care a început să se cam rotunjească? Ţi-e clar că nu poţi să i-o spui verde-n faţă, doar ştii că vârsta şi greutatea femeii sunt subiecte tabu… Nu-ţi garantez că va reacţiona imediat după ce vei epuiza toate strategiile pe care ţi le propunem – pentru că unele femei sunt foarte împăcate cu ele-însele sau le lipseşte total motivaţia – însă merită să-ncerci!

Cum îi spui iubitei să ţină dietă

Pasul 1. „Iubito, nu ţi se pare că m-am îngrăşat?”

Dacă te întreabă ea chestia asta, mai bine taci decât s-o minţi, pentru că adevărul nu va fi uşor de suportat. Cel mai nimerit ar fi să i-o iei înainte. Alege-ţi un moment în care eşti convins că e foarte atentă la tine, pentru că nu poţi să repeţi întrebarea asta de mai mult de trei ori! Lăsând garda jos, ea poate să vadă în tine un aliat de nădejde, alături de care lupta cu cântarul nu va mai fi atât de insuportabilă. 

Pasul 2. „De cînd cu antrenoarea nouă de fitness, s-a aglomerat la sală…”

Există posibilitatea să-ţi spună să nu te mai duci la sala, dar şi mai probabil e ca ea să-şi facă numaidecât abonament la sala unde mergi tu, unde va vedea câte femei sunt preocupate de greutatea lor, chiar dacă arată ca-n revistă! Va intra într-o competiţie secretă cu ele şi poate chiar o va câştiga!

Pasul 3. „Nu cumva mâncăm numai chestii nesănătoase?”

Fireşte că o s-o spui cu juma’ de gură, gândindu-te că asta înseamnă că trebuie să-ţi iei adio o vreme de la grăsimi, făinoase şi dulciuri (cel puţin acasă) însă nu ţi-ar prinde nici ţie rău dacă te-ai da o perioadă pe salate, grătare şi sucuri naturale. Fiindcă propunerea de a ţine dietă vine din partea ta, totul se poate transforma într-un plan serios de cuplu. 

Pasul 4. „Draga mea, ai văzut ce rău arată Cutăreasca de când a pus pe ea?”

Chiar dacă nu e adevărat deloc şi fata cu pricina arată senzaţional, iubita ta se va compara cu ea şi va deveni mult mai conştientă de faptul că trebuie să slăbească. Cu alte cuvinte, în minte i se va fixa ideea că „dacă ea e grasă, înseamnă că eu sunt… şi mai grasă!” 

Pasul 5. „Nu ştiu de ce, dar pantalonii ăştia nu-ţi mai vin bine… să fi intrat la apă?”

„Posibil…” va gândi ea, însă se va convinge numaidecât că e imposibil ca toate hainele să se fi strâmtat dintr-o dată ca prin minune. Măcar de dragul rochiţelor în care arăta atât de sexy odinioară (chiar tu i-o spuneai de multe ori), va lua urgent măsuri! Totul e să nu-şi cumpere altele, mai …mari!

Pasul 6. „Ţi-am cumpărat ceva… diseară vreau să te văd îmbrăcată cu ele!”

Scenariul următor este puţin cam dur şi chiar oleacă misogin, însă uneori trebuie să iei şi măsuri extreme pentru a obţine rezultatul dorit. Varianta asta îţi va adăuga câteva bile albe, că tare le mai place femeilor să fie răsfăţate. Cumpără-i ceva de îmbrăcat (care să nu fie supraelastic) ţinând cont de cât purta la haine înainte să ia în greutate, sau chiar cu un număr mai mic. Fireşte că va fi dezamăgită că nu intră în super-rochia sau neglijeul cel nou, însă asta îi va stimula ambiţia (mai ales că e cadoul de la tine).

Pasul 7. „Văd ceva schimbat la tine, dar nu-mi dau seama ce!”

Atunci când îi întrebăm pe bărbaţi dacă observă vreo schimbare la noi şi ne alegem cu un ridicat din umeri suntem peste măsură de dezamăgite. În primă fază, ea va fi plăcut surprinsă de atitudinea ta şi va dori, cu siguranţă, ca data viitoare când îi arunci provocarea asta, să-ţi spună mîndră: „Am slăbit…!”

Tuu ce strategie ai aborda ca să îi spui iubitei să ţină dietă?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *