Creeaza atmosfera pentru dragoste

By  | 

Ia-o prin surprindere

Nu merge pe mina clasicilor. Prietena ta stie, cu siguranta, ca la carte scrie ca atmosfera romantica presupune muzica de amor si de dor, plus multe, multe luminari. Lasa CD-urile cu Barry White la locul lor si fa ceva la care nu se asteapta. E de ajuns sa asterni o lenjerie de pat proaspata sau sa dai cu unul sau doua pufuri din parfumul ei preferat prin camera. Asta o va relaxa. Aaa, si neaparat fa putina curatenie. Daca va vedea vase sau rufe murdare pe podea, mintea ei va intra pe modul “treburi casnice” (nu tocmai sexy, nu-i asa?).

Fa-o din vorbe

Vrei s-o impresionezi? Atunci reamintiti-va de perioada de inceput a relatiei voastre. Povesteste-i ce ai simtit atunci cind ai vazut-o pentru prima oara sau cit de bine ti-a fost alaturi de ea, cind ati mers in vacanta, in anul in care v-ati cunoscut. Rememorarea clipelor de pasiune maxima ii vor seta creierul pe aceleasi unde ca in momentele cu pricina.

Fii tandru

Un sarut patimas poate face minuni, dar trebuie sa stii cind e bine sa-l introduci in schema. Fa-o atunci cind se asteapta mai putin, de exemplu, cind intra in casa, dupa serviciu. Apoi mingiie-i afectuos obrazul si marturiseste-i ca ai asteptat momentul asta toata ziua.

Atinge-o delicat

Hmm, sa o ciupesti de fese sau sa-i masezi cu toata forta un sin (doar esti incins de pasiune, nu? Sa vada si ea cit o doresti!) nu e tocmai ideea ei despre preludiu. Cind doresti sa treci la actiune, lasa-ti miinile sa alunece pe “cararile mai putin batatorite” – zona interna a bratului, git sau spate. Atinge usor acele parti care nu te duc cu gindul direct la sex. Mingiie-o in timp ce prepari cina. Prietena ta va aprecia faptul ca nu te repezi ca un baietel lacom la borcanul cu dulceata. Sau, cind va pregatiti de culcare, fa-i iubitei tale un masaj relaxant, folosind un ulei parfumat in esenta ei preferata. Acest gest “inocent” ii va comuta mintea pe “canale erotice”. Nu te mira daca, de aici incolo, va fi ea cea care va face primul pas.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *