Citeste-i gesturile amoroase

By  | 

Iti mingiie parul sau spatele

Pentru acest tip, al carui simt tactil este foarte dezvoltat, sexul si dragostea merg mina in mina. Atingerile lui senzuale vor sa-ti transmita faptul ca tine la tine. In pat, el este rabdator si inventiv, venind de fiecare data cu idei noi. Entuziasmul pentru ceea ce este nou se regaseste si in viata sa de zi cu zi – este intr-o cautare continua de ocazii de a-si desfata simturile.

Vrei sa-l dai pe spate? Invita-l la o cina romantica, intr-un restaurant exotic, sau intr-o calatorie surpriza.

Te saruta pe frunte

Un romantic in adevaratul sens al cuvintului, acest tip nu doar ca te va surprinde cu o cina la lumina luminarilor, dar te va ruga sa-i povestesti despre tine si te va asculta cu atentie. Este dulce, tandru si intuitiv, ceea ce-l recomanda, din multe puncte de vedere, drept partenerul ideal.

Atentie insa: in ceea ce priveste sexul, ar putea fi totusi ceva mai lipsit de initiativa. Cu toate ca, probabil, tu vei da startul in dormitor, tipu’ e perfect capabil sa se descurce in continuare. Si daca te mai gindesti si ca adora sa ofere placere…

Te imbratiseaza

Iata, in sfirsit, un barbat cu adevarat protector, care adora sa fie vesnic “in charge”. Este atent cu tine, indiferent ca e vorba de a te ajuta sa treci printr-o situatie stresanta sau ca pur si simplu iti ofera un umar pe care sa plingi atunci cind simti nevoia.

Intre asternuturi, tipu’ este la fel de puternic. Ii place sa domine, asa ca s-ar putea sa nu te lase sa alegi tu pozitiile de… zbenguiala. Cu toate astea, placerea ta e pentru el prioritatea numarul unu.

La urma urmei, e si asta o modalitate de-a avea grija de tine.

Te tine de mina

Acest gest reprezinta o metoda simpla de-a te tine aproape si a-ti arata lumea lui. Asta demonstreaza ca este genul de barbat care tinjeste dupa o legatura strinsa cu partenera – tipul vrea o singura femeie, cu care sa se aseze la casa lui si sa intemeieze o familie.

In pat, are nevoie de multa tandrete, asa ca asteapta-te sa creeze atmosfera, sa te priveasca in ochi si sa treaca la fapte abia dupa ce simte ca te topesti ca un fulg de zapada.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *