Bun de cuplu, ori ba?

By  | 

De cate ori pe saptamana va vedeti? De doua, de trei ori, poate. Daca insa noua ta achizitie nu iese insa din ritmul intalnirilor battue in cuie, nu e semn bun. Un barbat indragostit sufera chiar si pentru o secunda pe care o petreci altundeva decit cu el. Daca te vrea in viata lui, va sti sa creeze destule pretexte ca sa te vada: te va invita la patinoar, la cheful unui amic, te va ruga sa-l insotesti la o nunta sau sa-i cunosti colegii de serviciu.

Ii spune intilnirii pe nume

Pare ceva neinsemnat, dar barbatii care au fobia angajamentelor serioase bolborosesc formule de genul: “Na, hai sa ne vedem” sau “Povestim miine la o cafea”.

Un tip care pomeneste clar si raspicat intilnirea – si nu se fofileaza in spatele unor portite verbale de scapare – e gata sa-si assume responsabilitate unei legaturi de durata.

  • 39% dintre barbati au cladit o relatie cu o tipa care parea doar o aventura de o noapte

La inceput face pe misteriosul

Daca nu stiai inca, te anuntam ca, din nefericire, nu exista barbat perfect; cam toti sint doldora de cusururi. Dar tipul care te va bombarda cu ele inca de la prima intilnire, ori incearca sa te sperie, ori isi creeaza deja, in avans, o scuza pentru mojicia de care va da dovada mai tarziu. Un barbat care te place si are ginduri de cursa lunga se straduieste din rasputeri sa se prezinte impecabil (doar vrea sa te cucereasca!), si nicidecum nu face parade cu metehnele lui.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *