Varsator (20 ianuarie – 17 februarie)

By  | 
  • Trasatura cheie: Originalitatea
  • Placerea vinovata: Exigenta

Dintr-o privire:

Poti spune ca anul acesta deschide o noua era in existenta ta. Patronul zodiei tale, Uranus, ajunge in Berbec si iti da un avant incredibil in toate directiile care te tentau.

Ai idei grozave, te exprimi cu usurinta si stii cum sa aduci pe toata lumea buna de partea ta. Pana in vara faci cat zece intr-un an, dupa care te relaxezi si ai o vacanta ce merita rememorata ani si ani.

Fii sigura doar ca aceste succese nu-ti iau gramul de logica pe care il folosesti in mod normal in treburile lumesti, ca sa nu cumva sa te trezesti fara bani in prag de vara!

Cariera

Inceputul anului iti ofera mult chef de munca si o eficacitate de invidiat. In timp ce sefii si colegii se straduiesc sa isi revina din vacanta de iarna, tu deja ai terminat parti bune din munca pe care ei abia o incep.

Jupiter din casa a treia este cel care te umple de energie, iti ofera un noroc aproape chior in orice te bagi si nu iti permite sa ratezi sansele care iti ies in drum.

Totodata, sfaturile cuiva cu experienta, ale cuiva mai in varsta sau ale sefului dispus sa te trimita la un training in afara tarii te ajuta sa combini cu brio calitatile pe care le ai si oportunitatile care te pandesc.

Dragoste

Din punct de vedere afectiv, anul nu rezerva surprize fabuloase. Vei trai intens, te vei plictisi repede si vei face slalom printre oferte.

O degustatoare adevarata cind vine vorba de pasiuni puternice, dar care sa nu te implice pe termen lung, vei reusi sa ai o vara grozava!

Inca din mai, tragi tare ca sa prinzi in plasa ta de vanator profesionist ceva prazi bune, iar lunile iulie si august aduc un dezmat total cu noile achizitii. Boema, optimista, plina de energie si hotarata sa traiesti clipa, vei avea amintiri de neuitat!

Sanatate

Risti sa te trezesti cu boli de lunga durata si un tratament costisitor se cere fie la inceputul anului, fie aproape de sfarsitul lui.

Poti descoperi ca ai o boala usoara, dar care necesita atentie pe termen lung sau pur si simplu stii de o boala mai veche si e cazul sa o iei din nou in serios, facand o cura terapeutica pentru ca nicio durere fizica sa nu strice dispozitia grozava din inima ta.

VARSATOR LA MASCULIN

Ce il face irezistibil:
Cu el nu e nevoie sa stai toata ziua la biblioteca, dezvoltand miopie de la atata uitat in enciclopedii. Barbatul acesta va face din orice intalnire un prilej de a aduna cultura in mai toate domeniile vietii tale. Si stai linistita, vei afla ca si despre sex mai ai foarte multe de invatat!

Ce il tenteaza:
Libertatea este o necesitate, dar daca reusesti sa ii cultivi fidelitatea respectand nevoia lui de libertate, veti avea o relatie grozava.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *