Previziuni de frumusețe pentru 2016

By  | 

Ne aflăm în fața unui an plin de inovații, evoluții și surprize fabuloase în industria de frumusețe, iar noi vrem să ne asigurăm că tu nu ratezi nimic din toate astea.

 

Fii cu ochii în patru; manichiura care se poate face cu ochii închiși (nu e glumă!), aparatul care dă „aripi” machiajului, tehnici noi de îngrijire a pileii și nu numai, noile culori ce vor guverna anul ce bate la ușă, și câte și mai câte… previziunile de beauty arată că vom avea o… frumusețe de anhot.

 

Manichiura cu spray

Marea revelație a sfârșitului de an, pentru care s-au creat liste de așteptare cu termen în 2016, este lacul de unghii cu pulverizator, care se aplică exact așa cum ai vopsi zidul cu graffiti. Prin aplicarea lacului bază 2-în-1 (și topcoat) înainte de pulverizare, lacul rămâne doar pe unghii, putând fi îndepărtat de pe piele cu apă și săpun.

Momentan, pe site-ul Nails Inc, figurează la 10 lire, dar nu este încă disponibil spre vânzare.

Momentan, pe site-ul Nails Inc, figurează la 10 lire, dar nu este încă disponibil spre vânzare.

 

Alexa Chung

Alexa Chung, Ambasadoare Nails Inc și în această campanie

 

 

Skincare alert

Oare mai există ceva ce nu s-a încercat până acum în îngrijirea pielii? Sigur că nu, însă inovațiile într-o direcție sau alta suscită mereu interesul. Ni’Kita Wilson, chimist cosmetic implicat în formularea a peste 3500 de produse de frumusețe, susține că va fi anul produselor anti-poluare: „După noi studii ce blamează poluarea pentru inflamații, acnee și riduri, tot mai mulți producători sunt mai atenți la asta.”

 

Dior One Essential City Defense Toxin Shield, 258 lei, protejează tenul împotriva poluării

Dior One Essential City Defense Toxin Shield, 258 lei, protejează tenul împotriva poluării

 

Strategia anti-seringă

Dacă ai tot amânat să încerci tratamentele de frumusețe ce presupun umplerea ridurilor cu acid hialuronic sau colagen,așteptarea ți-e răsplătită cu un produs revoluționar unic: o mască cu efect de umplere, pentru restabilirea volumului, ce redefinește conturul facial încă de la prima aplicare.

Dr. Brandt Needles No More 3D Filler Mask, (Sephora)

Dr. Brandt Needles No More 3D Filler Mask, 428 lei (Sephora)

 77% dintre pacienții testați au remarcat că fața lor arată diferit post-tratament, după numai 15 minute.

 

! OUT: Contouring

Sigur, efectul rămâne, dar tehnica se schimbă: uită de bronzer, dacă vrei să ai pomeți precum Kendall Jenner; cremele de ultimă generație pot forma un film invizibil la suprafața pielii, reconturând volumele în funcție de direcția în care aplici formula.

 

Estee Lauder New Dimension Expert Liquid Tape, 333 lei / Douglas

Estee Lauder New Dimension Expert Liquid Tape, 333 lei / Douglas

 

! IN: #strobing

Încă nu ți-ai revenit după era „contouring”? Procură-ți un iluminator neutru, aplică-l pe pomeți și estompează, și uite cum ai căpătat extra-dimensiune! Tehnica se numește „strobing” și face furori printre makeup-artiști, bloggeri și Insta-nauți.

 

Fond de ten VS. Photoshop

Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se întâmple! N-ai vrut tu Photoshop în viața reală, nu doar în poze? Poftim: noua obsesie în machiaj, aparatul Temptu Airbrush (755 lei la Douglas) îți face tenul să arate mai bine ca atunci când folosești filtre de blurat porii și alte imperfecțiuni. Cu aerograful Temptu poți aplica fond de ten, iluminator, blush și ruj, disponibile în rezerve separate (175 – 265 lei / Douglas).

previziuni de frumusete - aerograf temptu

TEMPTU Airbrush, 755 lei

 

 

Culorile anului: PANTONE 13-1520 & PANTONE 15-3919

 

Instagram @Pantone

Instagram @Pantone

Ca în fiecare an, Pantone dă tonul cromatic (remember #marsala?), stabilind culorile ce vor guverna machiajul, ambalajele produselor, moda, decorațiunile, nunțile… etc. Dacă de obicei aveam o culoare principală și mai multe secundare, anul acesta au fost propuse două vedete: Rose Quartz și Serenity.

„Alăturate, RoseQuartz și Serenity demonstrează un echilibru inerent între un ton de roz cald primitor și un bleu rece liniștitor, reflectând apropierea și starea de bine, precum și un semn al ordinii și păcii.” – Leatrice Eiseman, Director Executiv Pantone Color Institute

 

 

Sand-art hair

Anul trecut au făcut furori nuanțele de verde, albastru sau mov, acum e vremea curcubeului. Folosește creta de păr pentru un look temporar.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

„Pentru a face valuri, stilurile inspirate din picturile cu nisip colorat vor fi la mare căutare. În schimb, ombré-ul devine mai subtil.” – Jen Atkin, hairstylist (printre clientele ei se numără surorile Kardashian)

 

 

IN: #GlitterHair

Aplicat la rădăcini, pe părul prins sau doar pieptănat, glitterul – particule minuscule, paiete sau chiar folii metalice – a împânzit Instagram-ul. N-ai avut timp să mergi la salon să-ți vopsești rădăcinile? Folosește o mascara cu sclipici sau aplică fixativ și apoi aplică pulberea de stele.

 

 

Comments

comments

1 Comment

  1. dan

    17 aprilie, 2016 at 10:01

    Avem femei cu buzele umflate hidos. Acum avem si… metalizate. Cum sa te mai atraga o femeie … metalizata ? Sminteala… rafinata…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *