Previziuni astrologice pentru vara 2016

By  | 

Unde e recomandat să îți petreci concediul vara aceasta? Cum vei sta cu iubirea? Ce ar trebui să citești? COSMO îți răspunde la toate întrebările!

Vara este momentul perfect pentru vacanțe, pentru iubiri pătimașe și pentru relaxare – cum altfel decât cu o carte în mână? Descoperă cele mai importante previziuni ale sezonului.

Berbec

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 18 august, pentru carieră, și 29 august, pentru dragoste.

Este foarte posibil ca un fost iubit să îți facă din nou avansuri. Îți poți satisface curiozitatea, dar ai grijă să rămâi precaută! Concentrează-te pe iubiri noi, vei avea mare succes din acest punct de vedere. Cât despre prieteni, aceștia te vor invita la tot felul de evenimente sau ieșiri, nu îi refuza, pentru că te vei distra de minune! De asemenea, august este luna în care vei avea multe victorii și pe plan profesional.

Fiind o persoană adventuroasă, vara aceasta îți recomandăm un traseu interesant precum Transfăgărășanul. Te va umple de energie! Iar dacă vrei să citești o carte pe drum sau la destinație, îți sugerăm „Operațiunea Afrodita”, de Gustavo Dessal (20 de povestiri despre singurătate, destine răsturnate neașteptat și absurdul existenței umane).

Taur

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 23 iunie, pentru carieră, și 25 august, pentru dragoste.

O fostă iubire vrea să se întoarcă în viața ta și niște conflicte se vor reaprinde din acest motiv. Rezistă tentației! Așteaptă până în august, când visătorul Venus se va muta în zona iubirii adevărate, împlinindu-ți toate dorințele. La birou este posibil să apară câteva probleme, însă se vor rezolva rapid, deci nu îți face griji! Mai ales în luna iulie te poți relaxa mai mult.

Vizitează sudul Franței ca să te bucuri de peisaje feerice, dar și ca să savurezi feluri de mâncare creative și un vin delicios. De sărutări nici nu mai vorbim. Cât despre lectură, îți recomandăm „Eseuri de îndrăgostit”, de Alain de Botton. O combinație inedită de ficțiune și nonficțiune, acest volum surprinde esența oricărei povești de dragoste, cu tot sublimul, ridicolul, frumusețea și patima ei.

Gemeni

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 4 iulie, pentru carieră, și 15 august, pentru dragoste.

La începutul lunii iulie, dorința îți va pune capcane: oare să te arunci în valurile unui flirt sexy sau să aștepți o conexiune mai profundă? Din fericire, nu va trebui să aștepți foarte mult, pentru că la mijlocul lui august vei cunoaște iubirea autentică. Tot în luna iulie va trebui să te concentrezi mai mult la birou, însă stresul se va diminua considerabil în luna august.

Dacă pleci în concediu, aventurează-te în diversitatea Romei, unde toate simțurile tale vor fi trezite la viață, inspirând noi idei și rezolvând dileme cu care te confrunți de ceva vreme. Citește „Elizabeth a dispărut”, de Emma Healey, un roman psihologic despre memorie, identitate și prietenie, care te va ține pironită pe prosopul de plajă.

Rac

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 21 august, pentru carieră, și 13 iulie, pentru dragoste.

Vara aceasta, o relație dificilă te ține pe loc. Gândește-te dacă merită să îți bați capul și mai mult decât ai făcut-o până acum. Dacă da, fă un efort în plus. Dacă nu, luna iulie îți va aduce o grămadă de oferte tentante! Toată luna iulie vei fi plină de entuziasm și energie, deci e momentul potrivit să te ocupi de un proiect mai greu.

Adori relaxarea, așa că îți recomdăm să te pierzi în paradisul grecesc din Corfu, cu plaje întinse de nisip auriu, apă albastră și peisaje de vis. Capitala insulei te va cuceri cu plantațiile ei de citrice și măslini. Citește „Privilegiații”, de Jonathan Dee. Nominalizat la Premiul Pulitzer, acest roman spune povestea cuplului perfect, care are o singură ambiție: să ajungă prin orice mijloace la o poziție socială și mai înaltă.

Leu

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 27 august, pentru carieră, și 18 iulie pentru dragoste.

Vara asta nimeni nu îți va rezista! Pretendenți vor apărea peste tot în jurul tău, deci ai grijă să alegi persoana cu adevărat specială. La finalul lui august vei primi vești minunate la muncă, ceea ce va face să te simți mai bine, dat fiind că iuie e posibil să fie o lună mai grea.

Destinația de vacanță care ți se potrivește anul acesta e Ibiza – peisaje de vis, bărbați chipeși, viață de noapte ca nicăieri… Te vei simți perfect aici! Citește „Ridicat de la pământ”, de Jose Saramago. Una dintre cele mai profund personale cărți ale celebrului scriitor, romanul urmărește destinul mai multor generații ale aceleiași familii pe fundalul mai multor evenimente politice.

Fecioară

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 29 iunie, pentru carieră, și 4 iulie, pentru dragoste.

Chiar dacă anul acesta nu ai avut prea mult noroc în dragoste, situația se va schimba drastic la începutul lunii iulie. Stai cu ochii în patru! Până atunci, concentrează-te pe muncă, distracție și dezvoltare personală.

Sesimbra este un mic golf pescăresc de pe coasta de vest a Portugaliei, unde vei petrece o vacanță liniștită, departe de nebunia orașului. Apa cristalină îți va dărui liniștea după care tânjești. Citește „Nu deranjați. Antologie de povestiri cinice”. Vrei să râzi, să plângi, să te enervezi sau să te emoționezi? Găsești aici crâmpeie monotone din viața unor oameni obișnuiți, care te vor face să treci prin tot felul de stări de spirit.

Balanță

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 4 iulie, pentru carieră, și 18 august, pentru dragoste.

În cazul în care un fost iubit își dorește să reluați legătură, mai bine abține-te, pentru că la mijlocul lui august vei cunoaște pe cineva cu adevărat special. La serviciu vei reuși o victorie în jurul datei de 4 iunie, când Luna Nouă intră în zona succesului și a faimei. În august, relaxează-te cu prietenii la pahar de voie bună – veți avea multe de împărtășit.

Visurile tale te duc adesea la Paris, unde vei fi pregătită să iubești purtând ținute sofisticate. Așa că ia-ți inima-n dinți și vizitează Orașul Iubirii, care ți va potrivește ca o mănușă. Citește „Marea șansă”, de Olivia Manning. Romanul face un portret remarcabil al unui cuplu, al unui stil de viață dispărut și al unei lumi care stă să se prăbușească.

Scorpion

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 29 iunie, pentru carieră, și 10 iulie, pentru dragoste.

Vara aceasta te vei distra de minune, iar finalul lui iunie va veni cu un flirt hot. Nu te grăbi, totuși, pentru că la începutul lui iulie vei descoperi că ai o conexiune puternică cu altcineva. Dacă la muncă ai ceva probleme, așteaptă sfârșitul lunii iunie, când totul își va reveni la normal.

Pentru că ești o fire aventuroasă și misterioasă, aglomeratul și intensul Istanbul ți se va potrivi de minune. Combinația de cultură exotică și elemente spirituale te va cuceri pentru totdeauna. Citește „Firida rușinii”, de Ismail Kadare. Dacă tot ți-am recomandat o vacanță în Istanbul, află-i secretele și dintr-o carte. Fără să-și propună să scrie un roman istoric, Kadare recompune cu detalii de mare finețe atmosfera capitalei otomane.

Săgetător

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 18 august, pentru carieră, și 2 august, pentru dragoste.

Libidoul va fi la cote maxime pe la mijlocul lunii iunie, așa că încearcă să experimentezi lucruri noi și să-ți surprinzi astfel partenerul. Dacă ești single, august ți-ar putea aduce o iubire neașteptată. Petrece mai mult timp cu familia în iulie, când te vei simți în mod special conectată cu ai tăi.

Pentru că ești o persoană spirituală, căreia îi place să mediteze în liniște, Bali ți se va părea un Paradis deopotrivă calm și vesel. Citește „Poate Esthera”, de Katja Petrowskaja. Autoarea, născută într-o familie evreiască din Ucraina, se află în căutarea originilor sale, descoperindu-și apartenența socială încetul cu încetul.

Capricorn

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 20 iulie, pentru carieră, și 2 august, pentru dragoste.

În luna august ar trebui să îi observi cu mai multă atenție pe bărbații din jurul tău – unul din ei și-ar dori o relație cu tine, însă nu este sigur dacă i-ai accepta avansurile. Fă tu primul pas! Până pe 13 august ai putea găsi un job nou, într-un domeniu total diferit, dar numai dacă ești pregătită să ieși din zona de confort.

Ești o turistă sofisticată și pretențioasă, așa că îți va plăcea la nebunie Nisa, orașul aflat pe Coasta de Azur, care abundă de viață chiar și noaptea. Citește „Toată lumina pe care nu o putem vedea”, de Anthony Doerr. Câștigător al premiului Pulitzer 2015, romanul urmărește povestea unei fetițe oarbe și al unui băiețel pasionat de aparate radio.

Vărsător

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 2 august, pentru carieră, și 18 august, pentru dragoste.

Simte-te liberă să flirtezi masiv în jurul datei de 11 iulie, când Venus se mută în zona relațiilor. În august vei avea parte de schimbări majore – se anunță un nou capitol în viața ta amoroasă. Dacă simți că lucrurile stau pe loc la serviciu în luna iunie, încearcă să ai răbdare și focusează-te mai bine pe distracție. Din iulie vei avea din nou parte de victorii profesionale.

Pentru că ești curioasă și ai înclinații artistice, capitala Olandei ți se potrivește de minune. Aici, oamenii gândesc liber, au conversații incitante, iar obiectivele turistice nu lipsesc nici ele. Citește „Tot ce nu ți-am spus”, de Celeste Ng. Acest roman de debut a devenit, practic peste noapte, cartea anului pe Amazon.

Pești

Zilele tale norocoase din această vară vor fi 13 august, pentru carieră, și 4 iulie, pentru dragoste.

Dacă ești în căutarea unei relații, alege o persoană cu care te poți conecta la un nivel mai profund. În iunie este posibil să te simți copleșită de volumulk de muncă, încă în iulie totul se va rezolva și te vei putea întoarce la ieșirile cu prietenii.

Ca destinație de vacanță îți recomandăm Plaja Marasusa din Tropea. Aflându-se într-una dintre zonele mai puțin turistice ale Italiei, această plajă romantică și misterioasă îți va satisface nevoie de introspecție. Cât despre lectură, alege „Grădina uitată” de Kate Morton. O grădină în paragină începe să dezvăluie legătura dintre trei femei care aparțin unor generații diferite, dar ale căror destine sunt unite într-un mod excepțional.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *