Horoscopul lunii octombrie

By  | 

 

Berbec

Concentrează-te pe: Discuţiile legate de business, carduri şi conturi! Pentru a lua cele mai bune decizii şi pentru a nu fi nevoită să le reevaluezi mai târziu, proiectele pe care le demarezi acum trebuie privite cu mare atenţie!

Mantra ta: Fii circumspectă, despică firul în patru şi analizează de mai multe ori toate aspectele acţiunilor pe care le desfăşori! Această strategie îţi poate aduce şi câştiguri finaciare sau recompense! 

Nu te obosi: Să visezi sau să fii prea idealistă, rişti să fii dezamăgită! 

Puterea atracţiei: Soarele tranzitează domeniul partenerului până în data de 22, punând relaţia în lumină şi favorizând acţiunile ce se desfăşoară în doi!

Taur

Concentrează-te pe: Asocieri şi relaţii! Fiind persoanele potrivite la momentul potrivit, cu oamenii pe care îi întâlneşti în această perioadă poţi lega parteneriate de lungă durată.

Mantra ta: Fii optimistă, sinceră şi nu-ţi fie frică să ţinteşti cât mai sus sau cât mai departe! 

Nu te obosi: Să apelezi la tradiţii sau să fii conformistă. O undă de libertate, expansiune şi inedit se apropie cu viteză către tine!

Puterea atracţiei: Este o lună excelentă pentru a purta cât mai multe discuţii cu persoana iubită, pentru a lua decizii sau pentru a face angajamente de viitor! 

Gemeni

Concentrează-te pe: Serviciu, angajaţi, colegi de birou sau sediul în care îţi desfăşori activitatea! Poţi avea mari realizări şi satisfacţii personale dacă îţi comunici intenţiile şi stabileşti o strategie de lucru în echipă! 

Mantra ta: Dacă trebuie să rezolvi ceva, nu mai amâna! Până în data de 22 ai şi astrele de partea ta, după această data este posibil să întâmpini anumite dificultăţi!

Nu te obosi: Să ascunzi sub preş sau să treci cu vederea unele probleme evidente, deoarece până la urmă se vor întoarce tot împotriva ta!

Puterea atracţiei: Soarele tranzitează zona iubirii, a distracţiei şi a romantismului, motiv pentru care vei avea destule ocazii în această lună pentru a fi aproape de cel pe care îl iubeşti!

Rac

Concentrează-te pe: Iubire, copii sau bucuria de a trăi! Pare să fie momentul unor decizii foarte importante, care să-ţi influenţeze pozitiv şi să-ţi schimbe viaţa de acum înainte! 

Mantra ta: Nu sta pe bancheta din spate, preia volanul şi accelerează! Este perioada în care poţi ajunge la împlinirea viselor pe care le aveai încă demult.

Nu te obosi: Să pleci la un drum fără să ştii toate datele legate de destinaţie. S-ar putea să ai surprize atât acolo, cât şi pe parcurs! 

Puterea atracţiei: Multe planete sânt concentrate în domeniul afectiv, care pare să-ţi stabiliească o nouă direcţie de urmat! Ascultă-ţi inima şi nu vei regreta! 

 
  

 

 

Săgetător

Concentrează-te pe: Latura interioară. Poţi ajunge la o înţelegere superioară, profundă şi foarte personală despre tot ceea ce te înconjoară, despre tine ca om sau despre menirea ta!

Mantra ta: Nu ocoli semnele ce ţi se arată, învaţă să asculţi ceea ce ţi se spune şi lasă-te purtată de magia sincronicităţilor din viaţa ta!

Nu te obosi: Să fugi de responsabilităţile de la locul de muncă, mai ales în a doua parte a lunii, când pot apărea contracte sau proiecte noi!

Puterea atracţiei: Din data de 8, Venus, planeta iubirii, frumuseţii, romantismului şi atracţiei, âţi tranzitează zodia, aşa că profită la maxim de această energie astrală şi pune-te în evidenţă!

 

Capricorn 

Concentrează-te pe: Proiecte, prieteni şi grupuri sociale! Întâlnirile cu oamenii cu care faci echipă la locul de muncă, cu gaşca de prieteni sau cu oamenii cu care rezonezi la diferite activităţi, îţi pot aduce reale oportunităţi!  

Mantra ta: Răspunde afirmativ la şansele ce ţi se oferă acum, fii pe fază pentru a observa toate detaliile şi acţionează cu încredere în forţele tale!

Nu te obosi: Să alergi împotriva curentului sau să te împotriveşti schimbării. Orice final arată, de fapt, un nou început! 

Puterea atracţiei: Dragostea poate să se înfiripe încet, în secret sau departe de ochii celorlalţi, iar el să facă parte chiar din… cercul de prieteni!

 Vărsător

Concentrează-te pe: Ascensiune, poziţie socială sau carieră! Este momentul să scapi de toată tensiunea ce te-a marcat în ultimele luni şi să acţionezi la scară mai mare!

Mantra ta: Ideile nonconformiste şi originale, spiritul liber şi nonşalanţa cu care priveşti în viitor pot atrage atenţia unor oameni, care îţi vor deveni protectori.

Nu te obosi: Să fii superficială atunci când faci plăţi sau încasări, când primeşti rest sau când negociezi, deoarece cineva s-ar putea să profite de neatenţia ta şi să te inducă în eroare!

Puterea atracţiei: Cineva din trecut se poate întoarce în viaţa ta, sau, după data de 22, va fi necesar să deschizi un subiect mai vechi dintre tine şi persoana iubită! Atenţie cum pui problema, mai bine aşteaptă o vreme până să iei vreo decizie!

Peşti

Concentrează-te pe: Intuiţie, meditaţie, claritate şi visare! Este o lună minunată în care să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară, în care poţi călători sau cunoaşte persoane fascinante, ce te îmbogăţesc sufleteşte!

Mantra ta: Descarcă-ţi tot stresul şi energia acumulată participând la evenimente mondene sau bântuind prin oraş cu prietenii, mai mult ca sigur îţi vei încărca bateriile!

Nu te obosi: Să mănânci nesănătos sau să faci excese de orice fel, pot exista repercusiuni asupra sănătaţii! 

Puterea atracţiei: Pot apărea tensiuni sau stări conflictuale între tine şi persoana iubită, dar le poţi depăşi cu succes dacă îi asculţi şi punctul lui de vedere şi vă întâlniţi la… jumătate!

Leu

Concentrează-te pe: Căldura şi afecţiunea celor de acasă, deoarece, înainte de a merge mai departe în carieră, ai nevoie de suportul afectiv şi de siguranţa pe care ţi le oferă familia! 

Mantra ta: Exprimă-te în voie! Până în data de 16, arată tutuor talentele cu care ai fost înzestrată, există şansele unei promovări sau reuşite finaciare!

Nu te obosi: Să faci cumpărături inutile, mai ales la mijlocul perioadei, când este posibil să pierzi nişte bani.

Puterea atracţiei: Domeniul afectiv este activat din data de 8, conferind cuplului o undă de romantism, afecţiune şi pasiune împărtăşită! 

Fecioară

Concentrează-te pe: Relaţia cu rudele! O călătorie sau o convorbire cu cineva din familie îţi poate lămuri multe întrebări la care nu aveai răspuns până acum! Nu te sfii să întrebi ceea ce vrei să ştii! 

Mantra ta: Acţionează în profunzime şi mergi până la miezul problemei, chiar dacă va trebui să te confrunţi cu unele temeri sau frici. După ce se va încheia această perioadă, vei fi eliberată şi gata de un nou început!

Nu te obosi: Să duci vorba de la unul la altul! Mai bine păstrează pentru tine tot ceea ce afli sau vezi, analizează şi trage concluzii la modul cel mai personal! 

Puterea atracţiei: Poţi petrece clipe minunate alături de cel drag, chiar dacă nu ieşiţi din casă!  

 

Balanţă

Puncte forte: Eşti fermecătoare, sociabilă şi foarte diplomată.

Puncte slabe: Poţi fi nehotărîtă şi distantă.

Stilul preferat: Piesele elegante îţi pun în evidenţă feminitatea şi-ţi dezvăluie latura de cuceritoare.

Activitatea preferată: Adori să fii sufletul petrecerii!

Stil de seducţie: Farmecul tău personal atrage admiratori, care se transformă în prieteni sau… iubiţi.

Luna aceasta: Concentrează-te pe salariu, negocieri şi proiecte financiare! Ceea ce stabileşti până în data de 22 tinde să-ţi sporească veniturile sau să-ţi aducă satisfacţii financiare prelungite. Comunică, fii deschisă şi fă-ţi cunoscute gândurile! Vor exista oameni ce te vor admira şi te vor urma!

Pe parcursul anului: Un flirt din octombrie va lua o turnură serioasă în luna decembrie. E hotărît, aşa că pregăteşte-te de discuţii despre exclusivitate. Ianuarie şi aprilie vor aduce progrese în carieră. Dacă ţi-ai propus să schimbi jobul sau să obţii o promovare, acum e momentul potrivit.

Scorpion

Concentrează-te pe: Decizii şi angajamente! Este momentul să-ţi asumi unele responsabilităţi şi să dai dovadă de maturitate, deoarece această lună poate marca începutul unei perioade extrem de importante în viaţa ta!

Mantra ta: Apelează la cuvinte şi fă-ţi cunoscut punctul de vedere, exprimă-te şi fii creativă fără să-ţi fie frică! Este momentul să te afirmi! 

Nu te obosi: Să faci promisiuni după data de 22. Există posibilitatea să nu le poţi onora!  

Puterea atracţiei: Până în data de 12, beneficiezi încă de prezenţa planetei iubirii şi atracţiei în semnul tău, motiv pentru care magnetismul tău este greu de trecut cu vederea. După această dată, cuvintele cheie devin aventură, iubire la distanţă, dar şi moralitate!  

 
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *