Horoscopul lunii martie

By  | 

Berbec

Concentrează-te pe: Odihnă, recuperare şi regenerare a forţelor. Guvernatorul semnului tău, Marte, intră în mişcare retrogradă începând cu data de 1. Fii atentă să nu-ţi rispipeşti energia şi să nu o foloseşti într-un mod greşit.

Mantra ta: Introspectează mai mult, revizuieşte-ţi atitudinea, strategia şi planurile, amânând deciziile importante!

Nu te obosi: Să te lansezi în acţiuni noi sau să începi noi proiecte, nu este o perioadă favorabilă. 

Puterea atracţiei: Domeniul căsătoriei sau al partenerului de viaţă este supus shimbării. Evită certurile, încercând să înveţi lecţia cooperării şi a diplomaţiei!

Taur

Concentrează-te pe: Prieteni! Poţi cunoaşte oameni noi, cu care vei lega relaţii de lungă durată, sau relaţia cu o veche cunoştinţă devine prioritară!

Mantra ta: Mai bine să previi decât să tratezi! Fă-ţi un control de rutină la medic, unde vei primi şi unele recomandări preţioase. 

Nu te obosi: Să fugi de responsabilităţile zilnice, atât de acasă, cât şi de la birou! Evitarea unor etape sau a unor amănunte ţi-ar putea crea probleme!

Puterea atracţiei: Este indicat ca deciziile pe care le iei acum să fie făcute ca urmare a unei judecăţi îndelungate, raţionale şi mature! Amână momentul dacă nu te simţi încă pregătită!

Gemeni

Concentrează-te pe: Bani, deoarece luna martie îţi aduce noroc pe plan financiar! Poţi încasa mai mult, poţi negocia favorabil sau te poţi angaja!

Mantra ta: Dacă în ultima lună ai fost nevoită să aştepţi, acum unele lucruri se lămuresc, iar tu înţelegi şi ştii mai bine ceea ce ai de făcut!

Nu te obosi: Să ignori sfaturile pe care le primeşti. Este o perioadă bogată în informaţii, iar dacă vei şti să le foloseşti cum trebuie, nu vei avea decât de câştigat!

Puterea atracţiei: O veche iubire se poate întoarce în viaţa ta sau unele lucruri din trecut trebuie aduse în prezent şi puse în discuţie alături de partenerul de viaţă!  

Rac

Concentrează-te pe: Studiu. Cu ajutorul unor carţi de referinţă, urmărind o serie de documentare sau participând la cursuri, gradul tău de înţelegere poate fi sporit!

Mantra ta: Recuperează timpul pierdut alături de cei dragi şi alătură-te lor ori de câte ori ai ocazia! Mai mult ca sigur vei petrece momente speciale alături de familie!

Nu te obosi: Să achiziţionezi aparatură pentru casă, s-ar putea defecta destul de repede sau vei descoperi curând că nu ai ales cea mai bună variantă!

Puterea atracţiei: Saturn îşi începe retrogradarea în sectorul iubirii, ceea ce îndeamnă la reconsiderarea unor decizii luate anterior! Fii cu băgare de seamă şi asumă-ţi responsabilitatea pentru ceea ce hotărăşti!

 

Săgetător

Concentrează-te pe: Afaceri! Binevoitorul Jupiter, guvernatorul semnului tău, îşi reia mersul direct din data de 6, aspect ce aduce lămuriri, şanse favorabile şi deschidere de drum în sfera finanţelor!

Mantra ta: Familia joacă un rol important în această lună, în care există posibilitatea să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie importantă.

Nu te obosi: Să fugi de discuţia cu o prietenă. Unele conturi trebuie să fie reglate, iar relaţia voastră poate lua o întorsătură la care nu te-ai aşteptat! 

Puterea atracţiei: Este posibil ca partenerul de viaţă să treacă printr-o perioadă mai dificilă sau ca unele probleme din trecut să fie reluate! Fii cu băgare de seamă şi nu da curs conflictelor! 

Capricorn 

Concentrează-te pe: Construirea unei strategii financiare, fără a te grăbi să acţionezi! Este mai bine să consolidezi, să revezi şi să planifici pentru moment, iar restul va veni natural!

Mantra ta: Comunică ceea ce gândeşti, fii receptivă la ceea ce ţi se comunică şi fii pe fază la oportunităţile de a cunoaşte oameni noi.

Nu te obosi: Să nu îţi faci apariţia la un curs; îţi va fi de mare ajutor în curând! 

Puterea atracţiei: Dacă în ultimul timp lucrurile dintre voi nu au fost foarte clare sau a trebuit să luaţi unele decizii, din data de 6 încolo apele sunt mult mai limpezi.

 Vărsător

Concentrează-te pe: Oportunităţi din sfera job-ului; poţi merge către ceva mai bun sau poţi avansa!

Mantra ta: Spune da şanselor pe care ţi le oferă destinul!

Nu te obosi: Să scapi de examene, interviuri sau testări; sunt necesare în următoarea etapă de viaţă!

Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia în care te-ai născut, aspect ce predispune la dragsote, la noi începuturi sau la un mai mare magnetism şi şarm personal!

Peşti

Puncte forte: Instinctul tău e să cauţi partea pozitivă în oameni şi situaţii.

Puncte slabe: Poţi fi nehotărâtă, anulând planuri în ultimul moment!

Stilul preferat: Suprapunerea de piese delicate, feminine ţi se potriveşte de minune.

Activitatea preferată: Îţi place să asculţi muzica preferată ore-n şir pentru a-ţi transforma dispoziţia.

Stil de seducţie: Ştii cum să tachinezi un tip pentru a-l face să-şi dorească şi mai mult de la tine.

Luna aceasta: Luna Nouă intră în semnul tău pe data de 1, astfel că vei simţi un val fresh de energie! Notează-ţi ţelurile pentru anul acesta şi încearcă să schiţezi paşii pe care trebuie să-i parcurgi până la îndeplinirea lor. Însă nu-ţi neglija prietenele – plănuieşte şi câte o gustare veselă cu fetele în fiecare weekend!

Pe parcursul anului: Mai şi iulie sunt luni romantice, iar în octombrie vei face o impresie puternică la muncă. îţi plac metodele neconvenţionale, dar nu-ţi strică să înveţi şi ponturi tradiţionale de la „veterani”, aşa că fii cu ochii-n patru.

Cele mai hot alegeri amoroase

Taur – Împărtăşiţi dragostea pentru muzică şi artă, lucru care vă conectează la cel mai intim nivel. în plus, el e printre puţinii care îţi sprijină latura visătoare.

Fecioară – Fiind semne opuse, vă potriviţi de minune în pat! ânsă cea mai bună parte este faptul că vă încurajaţi unul pe celălalt, căpătând încredere în planurile voastre de viitor.

Bărbatul Peşti

Iubeşte: O femeie cu simţul umorului care ştie să-i activeze latura romantică.

Urăşte: Oamenii care nu-i respectă spaţiul personal şi încearcă să profite de timpul lui.

Întâlnirea visurilor lui: O noapte intimă şi liniştită, departe de nebunia oraşului.

Cum îl cucereşti: Fiind o bună ascultătoare în momentele care contează. Uneori simte nevoia să se descarce.

 

Leu

Concentrează-te pe: Relaţia cu rudele sau cu vecinii, deoarece pot apărea unele disensiuni sau… reglări de conturi!

Mantra ta: Familia joacă un rol important în această perioadă, de aceea cere-le sfatul ori de câte ori simţi că ceva nu este în regulă sau te apasă!

Nu te obosi: Să parchezi unde nu trebuie sau să încalci regulile de circulaţie, neatenţia s-ar putea să te coste!

Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, va activa odată cu data de 5 sectorul cuplului! Profită de acest aspect astral şi revigorează relaţia în care te afli sau… cucereşte pe cineva!

Fecioară

Concentrează-te pe: O nouă strategie de business, pe renegocieri sau pe revizuirea schemei de cheltuieli şi plăţi. S-ar putea să descoperi o nouă scară de valori! 

Mantra ta: Empatizează cu cei din jur şi lasă intuitţia să te ghideze, după data de 17 încolo, când planeta Mercur îşi începe tranzitul în zodia Peştilor.

Nu te obosi: Să fugi de datorii! În toate există un echilibru, iar din acest motiv este fair-play să-i răsplăteşti pe cei ce ţi-au fost alături atunci când ai avut nevoie!

Puterea atracţiei: Luna Nouă din data de 1 activează domeniul căsătoriei şi al partenerului de viaţă. Implică-te cu pasiune şi dăruire, poate fi un nou început!

Balanţă

Concentrează-te pe: Reacţii, atitudine şi personalitate! Deoarece retrogradarea planetei Marte are loc în zodia ta, este mai bine să nu răspunzi provocărilor şi să gândeşti orice pas înainte de a-l parcurge! 

Mantra ta: Intră în joc, şi proiectele vor merge strună! Venus se află în zodia Vărsătorului, poziţie din care predispune la cooperare, colegialitate, egalitate şi muncă de echipă! 

Nu te obosi: Să menţii în interior tensiunea acumulată! Este un moment prielnic în care să faci sport, să mergi la masaj sau să participi la activităţi în care să te exprimi liber!

Puterea atracţiei: Razele sfiioase de soare, florile şi mirosul de primăvară te însufleţesc, iar dorinţa de a dărui şi de a primi iubire este foarte mare. Venus se află în casa iubirii, ceea ce te avantajează şi te scoate în evidenţă!  

Scorpion

Concentrează-te pe: Nevoi profunde! Este necesar să te reevaluezi, să te redescoperi şi să îţi înţelegi natura dorinţelor! Este nevoie de o schimbare în viaţa ta, iar ea nu poate începe decât din interiorul tău!

Mantra ta: Rămâi observator la situaţiile din jurul tău, lăsându-le să se desfăşoare. Vei înţelege rostul a ceea ce se întâmplă în viitorul apropiat!

Nu te obosi: Să alergi după mai mulţi iepuri, s-ar putea ca în final să nu prinzi niciunul!

Puterea atracţiei: Luna Nouă din data de 1 are loc în casa astrologică a iubirii, ceea ce poate marca un nou început, o relaţie ce stă să se formeze sau o decizie importantă ce vizează partenerul de viaţă!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *