Horoscopul lunii iunie

By  | 

Leu

 
Viaţă socială: Participi la multe evenimente mondene, te întîlneşti cu oameni sau ai o viaţă socială intensă. Cu această ocazie, îţi poţi face şi prieteni noi sau să atragi de partea ta persoane cu care să colaborezi pe viitor.
 
Dragoste: Dacă nu eşti încă într-o relaţie serioasă, se prea poate să întîlneşti pe cineva care să-ţi acapareze privirea la o petrecere sau într-un cerc de cunoscuţi. Fiorul dragostei se poate aprinde repede, dar ai grijă să nu fie vorba despre o iubire… interzisă!
 

 

Zile norocoase: 2, 3, 23
 
 

Fecioară

 

Viaţă socială: Pot apărea oportunităţi de avansare în carieră şi de schimbare a statutului social sau poţi avea o reuşită profesională importantă. Totodată, contează grupul de oameni în care te învîrţi, deoarece cineva te va proteja sau îţi va fi deschizător de drumuri.

Dragoste: Guvernatorul semnului tău, Mercur, se află în Rac, împreună cu Venus, planeta iubirii, fapt pentru care este important să apelezi la partea ta emoţională, mai mult decît la cea raţională, iar în acest mod vei intra în conexiune cu cei dragi şi te vei simţi mult mai aproape de sufletul lor.

Zile norocoase: 6, 25

 
 
 
 

Balanţă

 
Viaţă socială: Te exprimi într-o manieră foarte caldă, îţi face plăcere să stai de vorbă şi să asculţi, fiind un interlocutor minunat. Este o perioadă bogată din punct de vedere informaţional, ce te ajută în latura profesională. Ai grijă la nişte situaţii neaşteptate sau la nişte pierderi băneşti.
 
Dragoste: Cu toate că eşti foarte sensibilă şi pui preţ pe legătura cu cel iubit, din data de 10 pot apărea sitatii neaşteptate sau reacţii imprevizibile din partea partenerului de viaţă. După data de 15, lucrurile se pot calma ca prin minune, iar ţie ţi se arată calea optimă de urmat!

Zile norocoase: 7, 8, 26
 
 
 
 

Scorpion

 

Viaţă socială: Eşti în căutare de oportunităţi financiare, de aceea te lansezi în colectarea de informaţii, în formarea relaţiilor şi a strategiilor de luptă. Un colaborator sau asociat îţi poate crea neplăceri, în sensul în care vă situaţi pe poziţii contrare şi aveţi puncte de vedere diferite.

Dragoste: Eşti foarte concentrată pe treburile tale şi foarte activă, iar partenerul îţi cere mai multă atenţie, simţindu-se neglijat. încearcă să echilibrezi situaţia, mai ales că poate fi o lună pasională, în care poţi scăpa de stres… în dormitor!

Zile norocoase: 10, 29

 
 
 
 

 

 

Săgetător

 
Viaţă socială: Eşti gînditoare şi introspectă, dorind să cercetezi sau să afli taine ascunse ale vieţii. O temă aparte te poate fascina, astfel încît să te afunzi în studiu. Totuşi, fii pe fază, deoarece, poate fi şi o perioadă în care apar cîştiguri neprevăzute.
 
Dragoste: Relaţiile au un rol important acum, cu toate că poţi intra în conflict cu cel iubit destul de uşor. încearcă să nu alergi după doi iepuri deodată sau să ai dublu interes! Poţi afla foarte multe despre tine acum, oglindindu-te în ochii şi părerea lui despre tine!
 

 

Zile norocoase: 4, 14, 30
 
 
 

Capricorn

 
Viaţă socială: Cu toate că eşti destul de împrăştiată, eşti foarte activă la locul de muncă. Ai multe sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfîrşit, iar cu colegii poţi avea unele disensiuni. încearcă să nu te epuizezi şi fii atentă şi la sănătate!
 
Dragoste: în prima parte a lunii vei petrece momente minunate alături de cel iubit, veţi socializa sau veţi ieşi cu prietenii. După data de 10, poate să apară o situaţie neprevăzută în planul familial, care vă dă planurile peste cap!
 
Zile norocoase: 5, 15
 
 
 
 
 

Vărsător

 
 
Viaţă socială: Eşti mult mai interesată să aprofundezi un subiect precum sănătatea, relaţia dintre minte şi trup sau medicina naturistă. Totodată, pot exista unele reuşite profesionale sau vei dobîndi un post pe care ţi-l doreai de mult.
 
Dragoste: îţi doreşti să te exprimi, să iubeşti, să cucereşti şi să simţi că trăieşti. Eşti foarte vulnerabilă la capitolul iubire, de aceea pot apărea acum idile, poveşti de dragoste clandestine şi aventuri fulgerătoare!
 

 

Zile norocoase: 9, 17
 
 
 

Peşti

 
Viaţă socială: Te-ai apucat de curăţenie, de mutat mobilă sau de redecorarea casei. Eşti în vervă mare, dar şi tensiunea este pe măsură! încearcă să te aduni şi să rezolvi lucrurile cu calm, pas cu pas, altfel rişti ca într-un viitor foarte apropiat să trebuiască să refaci tot ceea ai făcut acum!
 
Dragoste: începe o perioadă în care vei avea mai multe discuţii cu partenerul de viaţă, în sensul unor declaraţii pompoase, a unor sentimente împărtăşite. Poate fi o perioadă minunată, romantică, sensibilă şi emoţională, în care să nu lipsească vorbele frumoase şi dulcegăriile.
 

 

Zile norocoase: 11, 21
 
 

 

 

Berbec


Viaţă socială: E posibil să participi la nişte cursuri sau îţi doreşti să te instruieşti într-o nouă disciplină, să fii la curent cu noile informaţii şi să citeşti foarte mult. Ai multe drumuri de făcut, cunoşti foarte multă lume nouă şi eşti în vervă totală! Totuşi, ai grijă să nu te împrăştii şi să fii mult mai consecventă!

Dragoste: Familia, căminul sau timpul petrecut acasă, alături de cei dragi, îţi aduc cele mai frumoase momente şi satisfacţii. Dacă eşti singură, poţi întîlni pe cineva la un drum scurt!

Zile norocoase: 12, 13, 22

 
 
 
 

Taur

 

Viaţă socială: Sunt şanse ca în această perioadă să cîştigi un pic mai bine sau să te intereseze nişte proiecte ce îţi vor aduce şi satisfacţii materiale. Ai multe de făcut, interacţionezi cu mulţi oameni şi îţi pui în aplicare toate talentele oratorice.

Dragoste: Se poate să reluaţi anumite discuţii în contradictoriu, discuţii avute şi în toamna-iarna anului trecut. Este bine să lămureşti acum totul, deoarece şi în viitor te mai poţi confrunta cu aceeaşi problemă, dar la o intensitate mai mare!

Zile norocoase: 16, 24

 
 
 
 
 
 

Gemeni

 

Viaţă socială: Marte, planeta acţiunii, a independenţei şi a energiei, îţi tranzitează în această lună zodia, fapt ce îţi conferă o mai mare agresivitate, mai multă dorinţă de afirmare, încăpăţînare şi dorinţă de reuşită. Foloseşte în mod benefic această energie, altfel te poţi confrunta cu dispute sau situaţii neplăcute.

Dragoste: Nu se anunţă o perioadă cu evenimente speciale în acest sector, dar datorită stării tale agitate, lucrurile pot scăpa oricînd de sub control. Profită de ziua ta de naştere, adună-ţi apropiaţii lîngă tine şi străluceşte din toate punctele de vedere!

 

Zile norocoase: 18, 27

 
 
 

Rac

 
Viaţă socială: Eşti foarte comunicativă în această perioadă, avînd abilitatea de a prinde ideile din zbor şi de a face conexiuni rapide. Totodată, simţi nevoia să mai petreci timp şi în singurătate sau să introspectezi sau să filosofezi.
 
Dragoste: Simţi că este timpul să faci o schimbare de look şi să te concentrezi pe imaginea ta, fapt pentru care în următoarea perioadă eşti mult mai cochetă şi atractivă. Schimbările nu trec neobservate, chiar dacă eşti singură sau împreună cu cineva!

Zile norocoase: 1, 19, 20, 28
 
 
 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *