Horoscopul lunii iunie 2015

By  | 

Află ce ţi-au pregătit astrele în luna iunie din horoscopul lunar.

Zodia lunii: Gemeni

PUNCTE FORTE: Ești înzestrată cu tact și diplomaţie, dar și cu un excelent simț al umorului.
PUNCTE SLABE: Te plictisești repede de orice și ești cel mai lipsit de răbdare semn al zodiacului.
STILUL PREFERAT: Fiind avidă de mișcare, preferi îmbrăcămintea sport casual, dar la un party vei străluci într-o ținută șic ce va atrage toate privirile.
ACTIVITATEA PREFERATĂ: Să citești și să descoperi o mulțime de lucruri pe care apoi să le împărtășești cu alții.
STIL DE SEDUCȚIE: De obicei cunoscută ca o vorbăreață, când vrei, poți juca foarte ușor rolul femeii timide, care va cuceri cu siguranță.
LUNA ACEASTA: Până pe 12, Mercur retrograd în semnul tău marchează o perioadă de revizuire, analiză și relansare. Cu toate că vor exista momente de criză sau chiar obstacole, cu ceva mai multă răbdare și calm vei reuși să finalizezi ce ți-ai propus. Dacă ai o relație stabilă, în iunie poți conta pe înțelegere deplină cu partenerul, atras de senzualitatea și sex-appealul tău. Încrederea de sine se consolidează.
PE PARCURSUL ANULUI: Pentru Gemeni, în 2015 accentul cade pe relații și cunoștințe, dar vei avea criterii de alegere foarte exigente﹣doar persoane inteligente și originale vor putea intra în viața ta în prima parte a anului. Sentimental, vei fi foarte grijulie în primele luni, apoi te vei implica într-o relație matură, lipsită de frivolitate, așa cum îi place lui Saturn, aflat în casa relațiilor tale până în decembrie 2017, cu o mică pauză între iunie și septembrie 2015. Și din punctul de vedere al sănătății lucrurile se vor îmbunătăți, mai ales spre finalul toamnei.
ACUM AI NEVOIE DE: O înnoire rapidă a garderobei cu niște obiecte esențiale pentru vară.

Cele mai hot alegeri amoroase

BERBEC – Energia copleșitoare și curiozitatea care vă caracterizează vă ajută să rearanjați sau să vă reconstruiți lumea împreună. Berbecul știe exact ce vrei și îți va oferi punctul de sprijin de care ai nevoie.
BALANȚĂ – Amândoi sunteți originali și iubiți varietatea, dar Balanței, un semn mult mai rațional și analitic, îi place să discute și să dezbată orice. Avizi de distracții, iubiți călătoriile în locuri exotice și să vă faceți prieteni noi.

RAC

LUNA ASTA: Relația va fi în centrul atenției tale, dar iubitul se pare că are alte priorități, unele legate de job. Vei găsi soluții ingenioase de a rezolva problemele, fie prin ieșiri cu prietenii ce nu pot fi refuzați, fie planificând un weekend la mare, numai voi doi.
AI NEVOIE DE: Multă diplomație în relațiile cu șefii sau cu autoritățile.

LEU

LUNA ASTA: Te-ai decis să faci și să riști totul pentru a-ți atinge obiectivele, pentru a dovedi ceea ce ești în stare și a-ți pune în valoare abilitățile. Dar e posibil ca stresul să fie inamicul tău numărul unu, deci o pauză cât un sejur într-un loc exotic poate fi remediul ideal la final de lună.
AI NEVOIE DE: O viață organizată, cu odihnă și relaxare, fără excese și imprudențe.

FECIOARĂ

LUNA ASTA: Cariera rămâne în continuare prioritatea de top și vei fi în măsură să aduci în atenția șefilor unele proiecte mai vechi. În jur de 20 se pot ivi unele neînțelegeri legate de documente sau propuneri, dar finalul lunii îți aduce șanse de succes.
AI NEVOIE DE: Mai multă disciplină și un stil de viață mai sănătos.

BALANȚĂ

LUNA ASTA: Socializarea va crea condiții favorabile nu numai să te distrezi, dar și să iubești. Ești încrezătoare, optimistă, mai ales de când simți că relația dobândește o importanță deosebită pentru amândoi. Și la job șansa va fi de partea ta, noi oportunități putând să apară în prima decadă a lui iunie.
AI NEVOIE DE: Noi prieteni, ale căror calități principale să fie inteligența, originalitatea și dinamismul.

SCORPION

LUNA ASTA: Ești gata pentru o perioadă magică, de sentimente împărtășite, de senzualitate și de armonie totală cu partenerul. Iunie este o lună de foarte bun augur și în ceea ce privește perspectivele de succes și promovare, precum și în privința banilor.
AI NEVOIE DE: O perioadă de relaxare sau în care să te ocupi de problemele tale medicale.

SĂGETĂTOR

LUNA ASTA: E timpul pentru inițiativă, curaj și acțiune. Trebuie să profiți de energia și determinarea furnizate de astre, care te îndeamnă să te impui și să dovedești ceea ce se poți. Porțile realizărilor se deschid în jur de 15, nu rata ocazia!
AI NEVOIE DE: O mână de ajutor din partea prietenelor pentru a-i organiza o petrecere-surpriză iubitului de ziua lui.

CAPRICORN

LUNA ASTA: Ți se recomandă să ai o atitudine ceva mai prudentă în perioada 13-25 iunie, când pot lua naștere unele episoade tensionate cu iubitul. La mijlocul lunii te caracterizează eficiența și spiritul întreprinzător﹣nu vei pierde timpul cu vorbe, ci vei trece imediat la acțiune.
AI NEVOIE DE: Mai multă mișcare. Nu mai e mult până la vacanță și trebuie să arăți grozav pe plajă în noul costum de baie.

VĂRSĂTOR

LUNA ASTA: Prima parte va fi un pic mai agitată în cuplu, cu unele activități orientate spre cumpărare sau vânzare unei locuințe sau spre alte afaceri, cu aport mai mare de energie din partea amândurora. Atenție totuși la deciziile pripite ce se pot dovedi păguboase mai târziu.
AI NEVOIE DE: Mai multă atenție din partea lui.

PEȘTI

LUNA ASTA: Primul weekend din iunie se anunță fabulos, cu noi cunoștințe, noi experiențe și chiar flirt cu un posibil viitor iubit. Ferește-te de evaluări și declarații lipsite de tact care îți pot provoca probleme cu colegii sau șefii.
AI NEVOIE: Să ții cont de faptul că nu toată lumea îți este prietenă: există persoane care pot ridica obstacole în drumul tău.

BERBEC

LUNA ASTA: Vei atrage atenția sexului opus, vei emana căldură și senzualitate, vei seduce fără niciun efort. Oportunitățile sentimentale se înmulțesc și un vânt romantic suflă în viața ta, așa că profită cât de mult se poate. E posibil ca pe 28 un eveniment diferit să spargă tiparul. La serviciu s-ar putea să apară sarcini mai puțin plăcute sau suprasolicitante.
AI NEVOIE: Să cheltuiești cu precauție, pentru a evita eventuale probleme financiare.

TAUR

LUNA ASTA: Atmosfera de cuplu nu va fi legată de romantism, ci dimpotrivă, va avea conotații foarte practice și concrete. E posibil să achiziționați o casă, și poți să-ți imaginezi ce consum de energie presupune asta. La locul de muncă pot să apară unele confuzii și întârzieri, dar situația se stabilizează spre final de iunie.
AI NEVOIE DE: Atenție la primele semne de epuizare ce pot precede scăderea imunității și apariția unor boli.

Preluat din revista Cosmopolitan US
Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments