Horoscopul lunii iulie

By  | 

 

Săgetător

Concentrează-te pe: Finanţe! Adună acum toată informaţia de care ai nevoie pentru a te lansa într-un business sau într-un proiect ce îţi poate creşte veniturile considerabil!

Mantra ta: După muncă, relaxare. Timpul petrecut departe de lumea cotidiană te va inspira şi îţi va oferi creativitatea de care aveai nevoie.

Nu te obosi: Să fii foarte raţională. Urmează o perioadă în care emoţiile şi sentimentele pot da năvală, aşa că sufletul primează, iar efectele acestei abordări îţi vor aduce mai multe avantaje!

Puterea atracţiei: Lucrurile nu stau tocmai pe roze, iar cu partenerul ai multe de pus la punct. Pot apărea multe situaţii pe care nu le-ai luat în calcul, imprevizibile. În a doua parte a lunii, abordează totul cu calm şi înţelegere, iar situaţia se va reglementa! 

 

Capricorn 

Concentrează-te pe: Asocieri sau parteneri de afaceri. Poţi crea legături benefice sau cunoaşte mulţi oameni interesanţi! Discuţiile începute încă din iunie sunt pe cale să se finalizeze, după data de 20 încolo.

Mantra ta: Gustă ce-ţi oferă viaţa. Pot apărea multe oportunităţi, aşa că mergi înainte cu încredere.

Nu te obosi să: Alergi contra curentului sau să te agăţi de trecut, nu ai să faci decît să creezi mai multă tensiune sau să atragi reproşuri din partea altora.

Puterea atracţiei: Începând cu această lună şi pînă în vara anului viitor, Jupiter îţi tranzitează domeniul căsătoriei: dacă eşti single, se prea poate să-ţi întîlneşti jumătatea sau să te căsătoreşti, iar dacă eşti deja cu verigheta pe deget, ai grijă la infidelitate, deoarece totul se poate afla într-o secundă! 

 Vărsător

Concentrează-te pe: Loc de muncă, angajaţi sau colegi! Se arată multă agitaţie în acest domeniu, schimbări majore şi şanse de durată! Deciziile de acum îţi influenţează cariera pe termen lung!

Mantra ta: Încetineşte ritmul! Detaşându-te şi încercând să faci lucrurile cum trebuie de data asta, totul va deveni mai limpede!

Nu te obosi: Să vorbeşti mai mult decât trebuie! Ai grijă ce şi cu cine discuţi lucruri delicate sau secrete, deoarece s-ar putea întoarce împotriva ta!

Puterea atracţiei: Până în data de 20, lucrurile se pot mişca încet între voi doi sau, din varii motive, sunteţi certaţi, dar după această dată împăcarea este mult mai pasională şi emoţionantă.

 
 

Peşti

Concentrează-te pe: Copii! Dacă sunt deja prezenţi în viaţa ta, următoarea perioadă îţi aduce bucurii şi satisfacţii din partea lor. Dacă încă nu eşti mămică, poate este un moment favorabil pentru a deveni, deoarece influenţele astrale te susţin!

Mantra ta: Ţine ochii larg deschişi. Chiar dacă în mod firesc eşti o fire receptivă, este bine ca acum să fii şi mai deschisă, deoarece este o perioadă în care ţi se arată multe semne, pe care este indicat să le iei în considerare!

Nu te obosi: Să fugi de responsabilităţile de acasă! S-ar putea ca cineva din familie să aibă nevoie de tine, sau o situaţie ce ţine de casă se cere rezolvată urgent!

Puterea atracţiei: Odată cu această lună, se deschid din punct de vedere astral porţile iubirii, aspect ce îţi este favorabil un an de acum încolo. Dacă nu eşti încă într-o relaţie serioasă, aşteaptă-te să se ivească mai mulţi pretendenţi care să te curteze!

 

 
 

 

Leu

 

Concentrează-te pe: Relaxare şi meditaţie! Deşi firea ta este una extrovertită şi solară, în această perioadă încearcă să fii atentă la ceea ce îţi spune latura interioară, intuiţia sau flerul! Poţi avea revelaţii!

Mantra ta: Lasă lucrurile să se întâmple. Câteodată, rezolvările vin de unde nu te aştepţi, fără să intervii sau să-ţi baţi capul.

Nu te obosi: Să înveţi sau să te prezinţi la un examen pînă în data de 7, când lucrurile nu sunt aşa cum te-ai aşteptat. O situaţie poate fi imprevizibilă sau planurile tale pot fi date peste cap într-o secundă.

Puterea atracţiei: Până pe 23, Venus, planeta iubirii, se află în semnul tău, perioadă în care puterea seducţiei este mare, la fel ca şi pasiunea şi şarmul pe care le inspiri celor din jur.

 

 
 

Fecioară

Concentrează-te pe: Latura emoţională! Cu toate că eşti o fire pragmatică, este timpul să apelezi la sentimente puternice în discuţia cu un prieten sau la întrunirea cu un grup de persoane dragi ţie!

Mantra ta: Întoarce-te cu gândul în trecut ca să poţi merge mai departe. Găseşte şi eliberează-te de situaţia frustrantă şi dureroasă care te-a blocat.

Nu te obosi: Să alergi după doi iepuri deodată sau să te încarci cu alte probleme decât cele personale! Până în data de 20, concentrează-te doar pe tine şi pe nevoile tale interioare!

Puterea atracţiei: Din data de 15 încolo, stelele sunt aliniate astfel încît poţi trăi o poveste de dragoste… magică. Este o perioadă caldă şi emoţionantă, ideală pentru iubire şi chiar… căsătorie!

Balanţă

Concentrează-te pe: Carieră! Sunt mai mulţi paşi pe care trebuie să-i revezi şi să-i reanalizezi înainte de a te lansa cu adevărat în direcţia dorită! O dată cu această lună şi până în iulie 2014, oportunităţile de câştig pot fi numai de partea ta!

Mantra ta: Nu te lupta de unul singur! Întâlnirea cu un grup de oameni influenţi sau suportul unui protector te va ajuta să realizezi ceea ce ţi-ai propus. După data de 23, atenţie la detalii, sunt foarte importante!

Nu te obosi: Să te împotriveşti schimbării, iulie îţi aduce şanse cu care s-ar putea să nu te mai întâlneşti!

Puterea atracţiei: Petreceri, evenimente mondene şi întâlniri cu prietenii în care dragostea se poate aprinde oricînd! Până în data de 9 sunt favorizate relaţiile de cuplu şi căsătoria!

 
 

Scorpion

Concentrează-te pe: Dezvoltare personală! Planetele te susţin ca în această perioadă să-ţi lărgeşti orizontul personal fie prin informaţii noi, fie printr-o călătorie ce te va marca în sens pozitiv!

Mantra ta: O carte bună sau un film de valoare îţi pot schimba unele percepţii despre viaţă! Totodată, un curs de lungă durată sau o nouă facultate îţi pot face cu ochiul.

Nu te obosi: Să intri în polemici. Vor fi multe situaţii în care vei fi pusă faţă în faţă cu idei sau mentalităţi diferite. Încearcă să echilibrezi momentul empatizând şi punându-te şi în locul celuilalt!

Puterea atracţiei: Data de 15 poate aduce în viaţa ta multă emoţie şi pasiune, căldură şi intimidate. Abandonează-te momentului şi trăieşte-l cu intensitate, mai mult ca sigur nu vei regreta!

 

 
 
 
 

 

 

Berbec

Concentrează-te pe: Deplasări scurte! Primele două săptămîni din lună sunt foarte agitate, nu prea stai locului, având multe de făcut. Încearcă să te aduni şi să-ţi organizezi bine timpul, altfel rişti să nu rezolvi nimic!

Mantra ta: Familia sau căminul contează cel mai mult. Apleacă-te asupra lor cu căldură, acordă-le timpul necesar şi empatizează la maxim cu cei dragi! Totodată, dacă îţi doreşti o mutare de casă, următoarea perioadă îţi este favorabilă!

Nu te obosi: Să fii superficială. Cu toate că nu stai foarte bine cu răbdarea, încearcă să asculţi toate sfaturile care ţi se dau, fii receptivă şi învaţă din experienţele altora.

Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, se află în acelaşi domeniu, ajutându-te să intri mai repede în conexiune cu cel iubit sau să petreci mai multe nopţi… fierbinţi!

Taur

Concentrează-te pe: Treburile casei! Amenajări, curăţenie sau mobilă nouă sunt planurile lunii în curs. Cu toate că te solicită mult, îţi produc şi o mare satisfacţie, aşa că merită tot efortul!

Mantra ta: Express yourself! Guvernatorul semnului tău se află în zodia Leului, conferindu-ţi o mai mare dezinvoltură şi forţă creatoare. Foloseşte această energie benefică în avantajul tău şi rezolvă toate sarcinile pe care ţi le-ai propus într-un mod ingenios!

Nu te obosi: Să te gândeşti doar la tine! Se arată o perioadă în care comunicarea cu ceilalţi şi înglobarea a cât mai multor puncte de vedere şi informaţii îţi vor fi foarte utile pentru viitor!

Puterea atracţiei: Luna iulie este foarte benefică planurilor de căsătorie sau, dacă eşti single, apariţiei cuiva cu care poţi lega o relaţie de foarte lungă durată!  

Gemeni

Concentrează-te pe: Bani şi salariu! A venit timpul să faci o schimbare, să ceri o mărire de salariu sau să cauţi un loc de muncă mai bun! Analizează bine situaţia, cere-ţi drepturile şi treci mai departe!

Mantra ta: Guvernatorul semnului tău, Mercur, este retrograd până în data de 20, aspect ce te îndeamnă la introspecţie, melancolie sau revizuirea unor acţiuni trecute! Încearcă să te adaptezi acestei stări, îţi poate răspunde la multe întrebări!

Nu te obosi: Să fii impulsivă! Cu toate că te abţii din greu, nu ai răbdare şi explodezi la cel mai mic cuvînt, această atitudine nu va face decît să pună paie pe foc! În a doua jumătate a lunii, starea ta se linişteşte şi te vei simţi mult mai calmă!

Puterea atracţiei: Până pe 23 te bucuri de multă pasiune, aventură şi emoţie alături de cel iubit. După această dată, situaţia devine mai realistă, fiind un moment în care trebuie să fiţi atenţi la toate detaliile relaţiei voastre!

Rac

Concentrează-te pe: Persoana ta! Majoritatea planetelor personale se află în zodia ta, supunîndu-te unei tensiuni ciudate. Pe lângă serbarea zilei de naştere, este momentul să străluceşti din toate punctele de vedere, să iei decizii după sufletul şi binele tău, precum şi să-ţi pui toate talentele în evidenţă!

Mantra ta: Fii receptivă la toate oportunităţile ce îţi apar. Jupiter, planeta expansiunii şi a norocului îţi tranzitează zodiacul în următorul an, aspect ce te pune în valoare, te ajută şi te motivează mai mult!

Nu te obosi: Să fugi de adevăr. Va veni singur către tine! Este o perioadă puternic informaţională, în care poţi afla multe secrete, bârfe sau păreri la care nici nu te gândeai!

Puterea atracţiei: Această perioadă se arată plină de semnificaţii şi de momente magice, încărcate de emoţii, sentimente şi fiori! Cum eşti o persoană sensibilă şi empatică, te poţi aştepta să verşi multe lacrimi… de fericire!

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *